Українська Манітоба
-
Всім привіт! Шукаю сертифікованого CFP financial advisor (фінансового радника). Може хтось на шляху отримання сертифікації, чи у когось є такий знайомий? Не обовʼязково українець. Дуже треба дізнатись який насправді шлях для отримання цієї сертифікації
-
Redtag.ca є чи не найпопулярнішим канадським ресурсом для пошуку відпусток. Для прикладу: "гарячий тур" - переліт та проживання "all inclusive" у 4-зірковому готелі у Пунта Кані, Домініканська Республіка - обійдеться всього у $675 за одну людину. ------ 👉 Українська Канада у Telegram 👉 Вподобайте 👍 Українська Канада на Facebook
-
Find your next job at the Winnipeg Career Fair and Training Expo! This event will be at the RBC Convention Centre (375 York Avenue) on September 21 from 1 pm to 4 pm. Bring your resume and get ready to meet with employers! For a full list of vendors or more information, visit jobscanadafair.com/winnipegcareerfair/ . [Alt: Same info as caption in white text on an indigo square on an orange door-patterned background.]
-
Страхові брокери, ви купували у такого страховку на авто, їх мільйон у місті на кожному кроці, можете на сайті MPI подивитись вибравши brokers тут Find a Service tool. або просто в гугл мапс напишіть autopac і йдете в найближчий до вас. більшість рутинних операцій пов'язаних з водійськими посвідченнями можна здійснити в них
-
In collaboration with its partners, MPI has implemented contingency plans to resume critical services: • Customers with general inquiries or front-end service transactions, including licensing renewal and insurance payments can visit one of MPI’s nearly 300 broker partners. Find a broker in your community using our Find a Service tool. Так що йдіть в будь який autopac а не в mpi )
-
Доброго ранку. Може хто в курсі. При переїзді на нову адресу я замінив адресу в Healts card. В банку але не можу замінити на сайті «податкової»😳 Як я памятаю кліматичні мені приходили через дірект депозит напряму на картку банківську а повернення податків точно не памятаю чи був чек чи також на картку одразу. То питання в наступному можливо якщо за кліматичні надходили на картку то можливо і в подальшому після подачі декларації гроші так само будуть відразу на картку? Якщо хтось в курсі підскажіть. Дякую 😉