Українська Манітоба
-
Я завжди думала, що співробітники IT сплачують податки в Україні в розмірі десь біля 20%. А в цій групі часто згадують про ФОП, в такому разі який податок?
-
Це була відповідь на питання - що вивчити в Україні щоб заробляти стільки - я відповів. Те що вчителі мало заробляють - так це погано хто з цим сперечається. Але знову ж таки ті вчителі що вчили мене на більше напевно не заслуговують. А свою доньку я віддав у частну (одну з найдешевших) шкіл у Харкові (приблизно 3000грн на міс коштувало) тож там я бачив вмотивованих вчителів і зп напевно в них відповідна. Це було видно
-
Так як щодо вчителів, які вас вчили і які платять податку не 5%, а 19%? Вони не повинні мати права на краще життя? Не розумію, чому відразу дають приклади професій, які найвище оплачуються. Так і в Канаді тоді, давайте, рахувати від професій нейрохірурга, який має зарплату $500-600К
-
І плюс потрібно заплатим «хабар» щоб потрапити на повну ставку
-
Там 30 рулонів а там 32 і я округлив від 46. Плюс треба врахувати податок +12% до ціни в Канаді
-
Я знаю людей котрі не тільки і айті що мають вищий дохід. Наприклад - стармех судовий в Одесі. Зп точно не відома але більше 7т - чел займається аграрним виробництвом зп не відома але >>>>10т - своє сто і мийка важко порахувати зп але це точно не мінімалка ) Багато чого.