Українська Манітоба
-
То все фальшива людяність, то люди прикидаються щасливими та доброзичливими, а насправді наїдяться пластикової їжі і сидять всі на антидепресантах! Нам все вже вчора розказали люди, які тут кілька місяців/рік, і тойво, «висвітлюють проблемні моменти», не то що ви оце в рожевих окулярах!
-
Дивуюсь людям . Якщо все так погано з Канадою . То чому ви, як той пес на цвяху . Який скулить , але продовжує лежати на ньому ? Така країна , такі тут люди . Хтось бачить можливості, а хтось бомжів . Я живу в Даунатуні , тут шелтери навколо мене і дивні люди . Але я знаю , що можу переїхати. І так і зроблю . Треба вперше за все до себе ставити питання «чому мені погано живеться , що я не зробив , що зробив» . Українців підтримують дуже , знали би ви скільки українців взяли на роботу , закрив очі на скіли , мову , лише тому що у деяких діти , та складна ситуація . Людяність тут є . Гарна країна , і Вінніпег не найгірше місто в світі це точно .
-
та як сказати... не дуже то й важко... ________________________________________ Які перспективи блакитної карти ЄС? Блакитна карта ЄС видається на термін дії трудового договору плюс три місяці, але не більше чотирьох років. При наявності попередніх умов можливе продовження. Зміна місця роботи протягом перших двох років роботи повинна бути схвалена відповідним органом у справах іноземців. Після закінчення 33 місяців власники блакитної картки ЄС можуть отримати дозвіл на проживання. Якщо мовні навички рівня B1, необхідні для цього, підтверджені завчасно відповідно до загальноєвропейської системи ведення мов (CEFR), дозвіл на проживання може бути видано вже через 21 місяць.
-
Але перше хочу підтягнути мову добре а потім вже іти по професії працювати.
-
Бажання є а з медицини я закінчив в Іспанії був і питався чи воно дійсне в Канаді сказали шо так
-
Але так то можу працювати на любій роботі немає різниці головне аби була робота!
-
Ну закінчив я на health care assistant трішки треба підтягнути мову і все.
-
Це дуже залежить від того що за роботу ви шукаєте, ваша освіта, ваш досвід, рівень вашої англійської, Тай наскільки ця індустрія присутня в Канаді і саме в Вінніпезі. Є люди що почали працювати вже через тиждень після приїзду, а є люди що місяцями не можуть нічого знайти...
-
І також період часу тобто там за місяць можливо ?
-
Доброго дня, мене цікавить праця в Канаді є шанси знайти роботу і за який час періоду чи літом чи зимою?
-
info.winnipegtransit.com/en/fares/winnpass
-
В школі є всі необхідні матеріали.