Українська Манітоба
-
Якщо що ми все ще без компанії, виїздимо через 15-20хв
-
Ви смішний експерт…книжки можна купляти будь де, а в костко вони дорогі якраз. Ви можете набагато дешевше купити на амазоні. Що і малось на увазі
-
Дякую, Та наче не на стільки, хоча хто зна. Я мав на увазі що посеред ночі зібрався)
-
Всім привіт! Шукаю сусіда в двокімнатну квартиру (838 Cavalier dr) Ціна 663$ плюс 15-20 $ за світло . Неподалік знаходиться Walmart. Хороше транспортне сполучення, одразу біля будівлі транспортна зупинка.
-
Привіт) Хто володіє інформацією, чи є показ фільму "Довбуш" у Вінніпезі? Якщо так, то напишіть адресу, будь ласка) Знаю, що у Ванкувері, Лондоні та у інших містах є і буде.
-
В цілому район норм, хоча і критично, здавалось би, близько до апокаліптичного даунтауну. Але на південь від вул.Broadway, на район будівлі парламенту Манітоби (це той район, про який ви питаєте) бомжатський апокаліпсіс не розповсюджується (хоча не факт, що якісь зальотні бомжі не будуть забрідати час від часу). Якби ви були без дітей, я б 100% сказала вам «беріть не глядя» 🙂 А от як з дітьми не знаю, я просто не в курсі, яка там в тому районі є інфраструктура для дітей, чи є садочки/школи/ігрові площадки та які вони оце все.
-
Узнай за скільки вони його оцінюють,а потім подивись скільки він коштує на autotrader,kijiji auto,marketplace