Українська Манітоба
-
Та ні, навпаки несподівано приємно.
-
Привіт) Хто володіє інформацією, чи є показ фільму "Довбуш" у Вінніпезі? Якщо так, то напишіть адресу, будь ласка) Знаю, що у Ванкувері, Лондоні та у інших містах є і буде.
-
Я можу видалити, якщо ви проти що я зробив рекламу вашої вакансії 😁
-
Ну для отримання канадського досвіду (мінімум пів року) щотижнева зміна роботи думаю буде не дуже)
-
Нема, на жаль
-
Підкажіть чи вартує продавати авто діллеру? Чи дуже вони занижують прайс?
-
В цілому район норм, хоча і критично, здавалось би, близько до апокаліптичного даунтауну. Але на південь від вул.Broadway, на район будівлі парламенту Манітоби (це той район, про який ви питаєте) бомжатський апокаліпсіс не розповсюджується (хоча не факт, що якісь зальотні бомжі не будуть забрідати час від часу). Якби ви були без дітей, я б 100% сказала вам «беріть не глядя» 🙂 А от як з дітьми не знаю, я просто не в курсі, яка там в тому районі є інфраструктура для дітей, чи є садочки/школи/ігрові площадки та які вони оце все.
-
Узнай за скільки вони його оцінюють,а потім подивись скільки він коштує на autotrader,kijiji auto,marketplace
-
Доброго дня..Підкажіть зі свого досвіду,як повернути товар на TEMU?можливо хтось стикався..Дякую і гарного дня усім🌸
-
дякую за відповідь, Дмитро)
-
Велике дякую!
-
Повертала без проблем.
-
Вони зазвичай повертають гроші і не просять повернути товар .
-
Прийшов блендер поламаний в коробці, відкрив рефанд у додатку, завантажив фото. Мені прислали етикетку, яку треба було роздрукувати і відправити поштою, за їх рахунок. Як товар повернувся їм на склад, прийшов рефанд на кредитку.
-
Лише допоміжні посади, поки не пройдете місцеве ліцензування. Ця сфера строго контролюється адже ви будете контролювати гроші інших людей
-
Карта вбивств у Вінніпезі за 2022 рік Минулого року поліція Вінніпегу відзвітувала про 53 вбивства.
-
А наш знайомий бізнесмен З Манітоби був у відрядженні у Торонто, і його вбили у барі;-( randomly
-
Дякую
-
Дякую
-
По ходу мабуть якийсь серійний маніяк 😉
22 Jan 2023, 08:02
85605/232618
about 4 hours ago