Українська Манітоба
-
Та не допомагайте. Люди просто використають а потім ще й плюнуть в лице. Радянський менталітет
-
Вы подавали одразу, як пройшли медкомісію та який документ завантажували? Результати або папір з фотографією, що видала клініка. Підкажіть будь ласка
-
Я також могла, самій цікаво стало, тому спитала, без «наїздів»)))
-
А це IT? Мені здалось, що це позиція не з тієї сфери?🤔
-
Всім привіт. Можливо є тут хтось , хто зараз знаходиться в готелі Best Western. Потрібна допомога. Мені треба забрати мою пошту від волонтерів, я їду в автобусі, але боюся що можу не встигнути перед закриттям ( вони працюють до 5pm ) Можливо хтось зміг би забрати мою пошту... я буду в готелі о 5:05 pm 🙏
-
3 проєкт Towards MXenes’ biomedical applications by high-dimensional immune MAPping (MX-MAP)
-
rc.med.sumdu.edu.ua/research-projects/
-
Нажаль мені на перший час буде більш важливо отримати PR чи кар'єрні амбіції((( Доречі я хоч трішки, але вже на даний час, знаходячись в Україні маю відношення до Манітоби, а точніше університету Манітоби. У нас зараз спільний проект
-
Тоді в чому задумка ? 🧐
-
Ще є позиції для медиків котрі знають Python у сфері страхування. Товариш просто фельдшер з освітою IT так йому регулярно надходять запрошення з США та Канади. Так як IT-шник з розумінням процесів медицини для них краще ніж просто IT-шник до котрого ще потрібно приставляти консультанта. І зазвичай вони в такому випадку дуже погано друг друга розуміють, так як іт не розуміє медицини, а консультант з медицини не розуміє іт
-
Почав вчити Payton з нахилом до баз даних та аналізу, але з таким графіком світла який зараз то це просто неможливо((( Думаю що продовжу вже або по закінченні війни або як виїду з України