Українська Манітоба
-
Зважте, що виплати на дітей не буде перших 18 місяців взагалі, якщо ви у тимчасовому статусі
-
Всім привіт) Можливо хтось працює у компанії IntouchCX, Canada Life нещодавно подала своє резюме (маю вже канадский досвід і хорошу анг), але можливо є варіант рефералу і грошовий бонус для працівників Буду рада законектитись! Дякую!
-
Падати на соціалку точно не варто, це як мінімум може повпливати на отримання ПР
-
То ясно, мова про перший рік. Не розумію звідки ви це взяли, якщо я знайду підробіток на 500-1000 доларів то наче б то буде. Я то з дітьми, інакше багато часу на розкачку і почати робити не треба)
-
Ці виплати у будь-якій провінції розраховані виключно на тимчасову допомогу і очікується, що людина буде якнайшвидше шукати роботу. Ще раз: як тільки у вас буде постійна робота навіть на мінімалку, не буде ні копійки від EIA, якщо ви сам без дітей. Мінімальної зарплати вистачає на задоволення базових потреб. Квартиру можна зняти за 900 доларів у центрі міста, а прохарчуватись одному можна за 330-350. Плюс проїзний на автобус 110 на місяць
-
Я на себе і розраховую враховуючи соціальні механізми держави) Якщо є підтримка це треба знати, вона ж наче є Також багато чую що в Канаді або ти пашеш, або в мінус живешь і не витримуєш Ці програми можуть якщо не забезпечити, то хоч перший час допомогти)
-
ні, трохи не так. Соціальний працівник, який з вам працює самостійно визначає ліміт. Наприклад, вважається, що вам має вистачити 160-200 доларів на їжу на місяць на одного. Однак, цього не вистачає. Також, наприклад, можуть порахувати, що ви можете знімати кімнату за 400-500 доларів. на ці виплати неможливо нормально жити у тимчасовому статусі. Плюс кожен місяць чи кожних два тижні ви повинні звітувати персонально. Пропустили звітність - виплати нема
-
Йому зараз казати, що розраховувати треба лише на себе, чи ще трохи почекати? 😏
-
Так зрозумів по первинному питанню, у Манітобі и Альберті однакові помісячні "виплати" якщо в скруті. Але здається в Манітобі це все ж таки программа по працевлаштуванню, а в Альберті просто підтримка.
-
Ні, тут не про таке. Тут про те, що EIA розроблена таким макаром, що ви завжди будете заробляти більше, якщо підете працювати, ніж сидячі на EIA. Про 30% що вам лишаться, там смисл такий: ви щомісячно звітуєте про всі ваші доходи за місяць. В якщо доходи починають підростати, і вам відповідно урізають суми EIA, то перші $200 не заберуть спочатку, і 30% того що зверху не заберуть (спочатку). www.gov.mb.ca/fs/eia/eia_general.html#:~:text=Under%20the%20Get%20Ready!,support%20you%20and%20your%20family.
-
Я поки що у Німеччині) Але ця схема досить схожа на їх центр зайнятості. Звісно пороги мають бути, мова про маленькі доходи що не покриваюсь аренду та їжу повністю
-
Ось детально про виплати EIA для українців за СUAET www.gov.mb.ca/asset_library/en/manitoba4ukraine/eia-fact-sheet-for-cuaet-holders.pdf
-
ну ось вище у тексті про Get Ready! до 2 років. При наявності програми розвитку так розумію.
-
Питання про подачу на та отримання ПР в Манітобі можна задавати тут: t.me/uccmb
-
раніше усі казали пів року
-
де таке?
-
Є конкретні пороги доходів для кваліфікації на ці виплати.
-
Тут про те що тобі будуть лишати 30% заробітку та доплачувати
-
Get Ready! Under the Get Ready! policy, you may continue to receive EIA benefits while you attend a training or education program for up to two years. Your plan will be developed based on the help or training you need to find a job that will support you and your family. Earnings Exemption EIA is designed to ensure you will always have more money when you work. The earnings exemption allows you to keep the first $200 of your net monthly earnings. It also allows you to keep 30 per cent of any amount you earn over $200, before your EIA benefits are reduced. An Income Declaration Statement is mailed to you each month. This is a form you must fill out after you get your last pay for the month. You must also attach your original pay stubs and child care receipts and send everything to the address listed on the form. After staff have this information, they will work out how much you will receive from EIA.
-
Щось я там інше читаю...
22 Jan 2023, 08:02
85910/230308
about a minute ago