Українська Манітоба
-
Зважте, що маючи виплати EAI, ви не зможете податись на статус постійного резидента. І виплати EIA ви отримуєте тільки, якщо не працюєте. Якщо працюєте, то їх відразу припиняють, навіть якщо робота на мінімалку. Тому отримувати не зможете, хіба що є ціль нічого не робити. Подорожувати також не зможете, бо у вас буде кейс з офіцером і ви повинні будете звітувати та ходити на інтерв"ю.
-
Ну зрозуміло, поперше витратити те що є
-
Там написано будуть сприяти пошуку роботи. Звісно нічого вони не знайдуть, але якщо якийсь рік будуть компенсувати 50% життя теж непогано пока на ноги стаєш сам
-
Як ви будете жити в готелі і мати федеральну виплату, то цих грошей не будуть платити. Тільки якщо ви у фінансовій скруті
-
так, дивіться на офіційних сайтах та разом все рахуйте. Це не одна програма, а сумарно зібрані всі виплати
-
А ви ще не приїхали? Ніхто вами «займатися» не буде.😅 Реальність така що, прилетіли, відпочили в безкоштовному отелі з дороги, знайшли хату і всьо, до праці. Яку за вас ніхто шукати не буде.
-
дякую цікаво, чого це різниця за одну дитину майже в два рази до цієї таблиці не вистачає доєднати якийсь умовний мінімум на проживання а це звідки вона, десь на офіційному сайті пораховано?
-
У Манітоби теж почитав, так непогана програма, наче центра зайнятості. Це приємно, коли тобою займаються. Основний страх в Канаді що приїдеш і нікому не потрібен в плані фінансування, тягнеш одразу добре, ні - твої проблеми
-
Напишіть більш детально про виплати EIA та про rent assist - цікавить,що означає ЕІА і як податись на rent assist? Дякую
-
Все, зрозуміла! Дуже вам дякую☺️
-
Ось правильний розділ: toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerske-dostavlennya
-
Ви не те дивитесь. Ваш паспорт НЕ оформлений в Україні.
-
О, дуже дякую! Як думаєте, якщо це дитячі паспорти, то теж в моїй Дії відобразяться?
-
Думала, може хтось вже це робив і знає, як це дізнатись)
-
Але я не знаю, який орган його виготовив.
-
Виготовив чи видав? Бо органом, що видав паспорт буде ГКУ Торонто, чи де ви там його робили.
-
О, дякую! Почитала. Це для cuaet-вців, що не працюють (бо якщо запрацюєте, то явно будете отримувати більше ніж ці місячні виплати, а в цьому випадку вони припиняться). В Манітобі теж є подібна програма, EIA. Дмитро вище детальніше написав.
-
ні, то не за мене) я ось про це www.alberta.ca/ukrainian-evacuee-emergency-financial-support-and-benefits-program
-
То є так, я знаю.
-
Хто замовляв доставку нових паспортів DHL до консульства з України, як ви дізналися який теріторіальний орган виготовив паспорт, щоб надіслати в консульство правильно заповнену заяву з квитанцією?
22 Jan 2023, 08:02
85931/230460
9 minutes ago