Українська Манітоба
-
Виготовив чи видав? Бо органом, що видав паспорт буде ГКУ Торонто, чи де ви там його робили.
-
О, дякую! Почитала. Це для cuaet-вців, що не працюють (бо якщо запрацюєте, то явно будете отримувати більше ніж ці місячні виплати, а в цьому випадку вони припиняться). В Манітобі теж є подібна програма, EIA. Дмитро вище детальніше написав.
-
ні, то не за мене) я ось про це www.alberta.ca/ukrainian-evacuee-emergency-financial-support-and-benefits-program
-
То є так, я знаю.
-
Хто замовляв доставку нових паспортів DHL до консульства з України, як ви дізналися який теріторіальний орган виготовив паспорт, щоб надіслати в консульство правильно заповнену заяву з квитанцією?
-
Ось розбивка детально усіх виплат федеральні + провінційні по Манітобі. Це сукупні річні виплати. Деякі виплати помісячні, а деякі щоквартальні Basic social assistance - це виплати EIA (including Rent Assist)
-
Так бомжі скрізь в даунтаунах. Ну хіба що в селкірку немає а так шо Едмонтон шо ванкувер. Трье ж їх тримати десь в одному місці от так виходить що даунтаун для них.
-
EIA for CUAET holders - фінансова допомога від Манітоби, якщо у вас нема грошей і ви не працюєте www.gov.mb.ca/mbsupportsukraine/financial-support.html
-
О, тепер норм табличка, з якої все зрозуміло і дійсно можна порівнювати. А не «ще читав у Альберті помісячно допомагають грошима».
-
Зрозумів. Дякую
-
Це тільки для постійних резидентів Канади, не для тимчасових. Для українців за CUAET є EIA
-
А де можна прочитати про то як оформити цей rent assist
-
Ось всі сумарні виплати по кожній провінції. По Манітобі входить EIA + Rent Assist + GSH/HST + CAIP + Child Benefits (якщо є діти і тимчасові резиденти відповідають критеріям)
-
Порівняння усіх федеральних та провінційних допомог по кожній провінції у 2022 році. У цей розрахунок входять як федеральні виплати (GST/HST, Climate Action Incentive Payment, Canada Child Benefits, one-time housing benefit), так і провінційні фінансові допомоги, які у кожній провінції мають свої різні критерії та методику розрахунку. Щоб кваліфікуватись на усі допомоги, потрібно, крім податкової декларації, також подати і аплікації для певних програм (наприклад, Rent Assist у Манітобі для компенсації оренди). Розмір провінційних виплат залежить від того, чи люди працевлаштовані та розміру доходу. У порівняльній таблиці для прикладу вказані сукупні максимуми цих виплат для одиноких людей, самотніх батьків з дитиною та подружжя з двома дітьми. Як бачимо у провінції Квебек найбільші соціальні виплати та для сім'ї з двома дітьми можуть становити понад $58 тисяч на рік. У Альберті для порівняння така сім'я отримає тільки $35 тисяч на рік. Підписуйтесь на @UkrainianCanada
-
В Манітобі є EIA , на яку кваліфікували і українців.
-
Корочє я вже за вас все знайшла, бо у мене є супер-програмка, називається Гугол. www.alberta.ca/affordability-action-plan Це в Альберті була (!!! вже всьо) провінційна програма допомоги людям, які мало заробляють (не тільки українцям). Треба було на неї подаватися с січня по червень 2023, зараз вже прийом заявок закритий. І тоді, в залежності від вашої податкової декларації за минулий рік (тобто новоприбулі українці в прольоті), вашій родині могли призначити якусь суму виплат, макс $600 за рік (!!!), і виплачували б призначене сумами до $100 на місяць. 6 місяців. Класна ініціатива в цілому, Манітобі теж треба б щось таке замутити, хоча б і разово як в Альберті.
-
Будь ласка, пошукайте. Хоча б посилання на офіційний сайт.
-
Це з сайту Альберти я брав, перекладач автоматично зробив. Треба пошукати.
-
Що це за табличка з якогось російськомовного ресурсу? Чому їй можна вірити, що в Альберті є якісь щомісячні виплати саме українцям, за спеціальною програмою для українців? Дайте інформацію з офіційних джерел.
-
...або іздовіренністю прокатить)
22 Jan 2023, 08:02
85946/231554
13 minutes ago