Українська Манітоба
-
У Твіттері всі радіють )
-
А де таке пише ?🙄
-
Хорошо було би,якщо їх би дали місяці 6 назад,а не коли сьогодні дають те,що мали би дати позавчора
-
Дякую за відповідь
-
Мало віриться, тут на СТО якщо менше 50 то не хочуть брати, кажуть замолодий, і працював я тут з програмістами які вже з пенсії вернулись бо їм не вистачало на поїздку в Індонезію
-
🎉🎉🎉🎉❤️❤️❤️🤪🙏🏻🔥🔥
-
Так, включно 😂
-
Скажіть, будь ласка, а до 45 ВКЛЮЧНО чи ні? Мені як раз це число критично важливо, баба йагадка апять оцевсе 😂
-
Ну і у чоловіка в компанії (теж айті) його також тролять періодично шо він самий старий в колективі, так шо не розказуй, все ок з ейджизмом в Канаді, він на місці, райдужних поні нема :D
-
У одну з місцевих невеликих айті-компаній нещодавно співбесився дядя 50+ років, на позицію CTO(це типу технічний директор). Резюме на 15 сторінок, перевірили - реально офігенний спец. Питають його, чому згоден на Вінніпег і у нашу невелику компанію - каже, через його вік великі компанії та стартапи в Онтаріо вже не беруть
-
Альо що їм твій контакт, ти ж одружений :D
-
Спроба 2. Десь об 11:30 буду катити грати у більярд з дружиною, якщо хтось хоче приєднатися - welcome. Район десь тут:
-
Rykiss Orthodontics (105-2265 Pembina Hwy) (204) 925-4746 g.co/kgs/vCG42c
-
Нормально. Якщо є страхування від роботодавця, то це все покривається
-
1) географічне положення біля Великих американських озер стало запорукою економічного успіху 2) тепліший клімат
-
Ні бо вона в Україні ще носила, це заміна вже, бо зламалися
-
я ходила на прицільну рентгенографію одного зуба 80$
-
згодна але Торонто більш прибраний, нічне життя насичене і просто гарніше
-
За встановлення не питали ціну?
-
Моїй дружині зараз міняють ретейнери, це такі як проволоки після зняття брекетів. 650 баксів верх та низ
22 Jan 2023, 08:02
86056/234694
2 minutes ago