Українська Манітоба
-
1) географічне положення біля Великих американських озер стало запорукою економічного успіху 2) тепліший клімат
-
Ні бо вона в Україні ще носила, це заміна вже, бо зламалися
-
я ходила на прицільну рентгенографію одного зуба 80$
-
згодна але Торонто більш прибраний, нічне життя насичене і просто гарніше
-
За встановлення не питали ціну?
-
Моїй дружині зараз міняють ретейнери, це такі як проволоки після зняття брекетів. 650 баксів верх та низ
-
В Торонто приблизно 10 тисяч людей щоденно спить проти неба. Вінніпег навіть не порівняти.
-
неприємно бачити бомжів, і + ставлення до них тобто це вже 2 мінуси
-
особисто я адаптувалася до бомжів, але не прийму цього, це не норм в Торонто був один сидів посеред вулиці і поруч нього проходив якійсь чоловік і сказав ну дуже голосно «my fucking god, it smells like shit” і подивився на того безхатька неприємно було побачити таке ставлення
-
Ось якщо цікаво, можна почитати коментарі від різних канадців, що вони думають про допомогу Україні. Однак, в той же час, більшість канадців підтримує продовжувати допомогу. Це як і з рейтингом в Гугл. Пишуть тільки, хто незадоволений www.facebook.com/JustinPJTrudeau/posts/pfbid0yY3Gvzxkd9jKF1Nh1paGbt5tVhZZiR5HvaaSspWngJzyfBY6kAxwDqi2iD9FLGx6l
-
Хтось ставив тут брекети яка ціна за весь час +-?
-
але було за що, знаєте
-
я до речі вже ставила 1 минулому одному чудо лікарю😎
-
Мені здаєтьс кожен має пройти пару кругів прийняття Мейн стріт Податки Лікарі Ціни Я впевнена що нема ні одного українця який в свій час не Дивувався з цих Речей ) Просто в кожного свій час адаптації)))
-
Я вам рейтинг в Гугл за тиждень 2 зірки зроблю. Це не показник.
-
Хотів підтримати дискусію про бомжів а ви вже закінчили блін ))
-
я загуглила, там рейтинг 2 і у лікарів не дуже але можливо цей з британії їм покращить рейтинг
-
Це фішка українців, треба 100 грам просто для залагодження колективу. (Сказав той хто не вживає) 🤣
-
тут в чаті одні й ті самі я коли щось згадаю, то заходжу написати, починається сварка потім закінчуються і через місяць знов те саме
-
FYI. Walk-in на Байзон у Суперсторі приймає нових пацієнтів, там новий лікар з Британії, але за походженням нігерієць, назначає любе-голубе, тільки скажи, що у тебе палець болить. Dr Goke
22 Jan 2023, 08:02
86070/234545
37 minutes ago