Українська Манітоба
-
Я не хотіла жодних дискусій і не очікувала зауважень. Щиро поділилася. Напевно вперше і востаннє
-
Вибачте, це мій досвід. Я платила більше і отримувала менше. Можна зробити висновки (fido -це дешево), а можна мене погнобити.
-
Не Можу сказати специфічно про польські карти ( це ще й залежить від вашої конкретної карти і умов у вашому польському банку). Але як правило міжнародні карти при знятті готівки в банкоматі беруть 4-7 доларів за операцію ( тож знімати один раз велику суму краще ніж кілька раз маленьку) Майже немає платежних систем що візьмуть менше ніж 2.5% від курсу при конвертації. (Більш реальним буде+3 або +4% від офіційного курсу). Майже ніколи неможливо перевірити статус рахунка з банкомату що належить іншому банку ( тобто в Канадському банкоматі ви скоріш за все не побачите що у вас залишилось на польському рахунку)
-
Я розумію, що багато людей травмовані радянським союзом. Вибачте але ваші думки трохи антисоціальні. Розповідати, що пенсія, закони чи держава - лохотрон може тільки соціопат. Ви просто показуєте, що вам наплювати на знедолених людей, людей з особливими потребами і інших. Мені цікаво, що ви скажете військовому з інвалідністю , якому потрібно платити більшу пенсію з податків які ви не хочете давати? Я тебе туди не посилав?
-
Не беріть Лакі в Доллорамі. Я платила 56 cad (10GB) щомісяця. Зараз змінила оператора на fido від роджерс це не контракт. 44cad (20 GB) якщо підключити автоматичний платіж буде знижка 5cad то реально знімають 39CAD. Брала в Волмарті, але не важливо де брати.
-
Всім привіт . скажіть будь ласка хтось знімав гроші з польської картки у Канаді ? Чи велика комісія і чи взагалі можна перевірити залишок на польській картці через канадський банкомат ?
-
Навіть у цьому випадку - це людський фактор. І помилку виправили без проблем. Зазвичай після дебетових транзакцій у відділенні банку, касир пропонує вам надати квитанцію-виписку з вашого рахунку, де показаний залишок коштів. Клієнт може відмовитись від квитанції, звичайно, і не перевірити. Мій коментар про зовсім інше.
-
Якщо чесно, то тут може трапитись що завгодно ( в Канаді) ми коли приїхали, пішли до рбс відкривати рахунок. Обміняли євро й поклали їх на карту. Далі поїхали шукати житло і лише ввечері, зайшовши в додаток банку я побачив, що грошей нема. В операціях по рахунку було наше поповнення і після нього , друге місце на 700 кад і наступна дія це мінус наші гроші +700 кад цих. Звичайно кошти повернули на слідуючий день . Пояснили це тим , що після нас відкривали українці рахунок і жінку звали як і мою Анастасія - і касир допустив помилку . Я навіть не уявляю, що було б з тим касиром а Україні за таку помилку ))