Українська Манітоба
-
Тим що платежі беруться з 2 додаткових пейчеків яки ви отримуєте протягом року (12 місяців, але ж 26 пейперіодів. Двічі на рік ви отримуєте 3! Чеки) Таким чином вам залишиться меньше грошей на власні потреби. Банк отримає свої грощі назад раніше. Враховуючи рівень інфляції, %ставку по мортгіджу, та термін амортизації, де хто вважає, що немає сенсу віддаватм свої грощі банку швидше, ніж воно на справді необхідно. Але вирішувати, що краще, має кожен для себе сам.
-
Щось чув про $8 в місяць
-
45$ + 60$
-
Хочу відкрити business name у Манітобі для фрилансу, self employed . Як довго йде процес відкриття? Та яка фіксована щомісячна плата? Можливо, хтось знає, поділіться, буду вдячний
-
Я особисто за таку опцію, а як нема то і не треба)
-
Дуже дякую за статтю, сам не замислювався, чому платити кожні 2 тижні краще, тепер зрозуміло 😉
-
Якщо зп що два тижні то це має сенс
-
When you make biweekly mortgage payments, you may save money on interest in two ways: • By making more frequent payments to bring down your principal balance, there's less of a balance to calculate interest. • By paying off your mortgage sooner, you could potentially wipe out several years of interest payments.