Українська Манітоба
-
Я просто маньяк шопоголік. А тут за рент заплатив і все, немає грошей
-
я так не вважаю
-
¯\_(ツ)_/¯
-
Щоб вдома спіймати в мене комплект спінінг+катушка 1к юсд і не один, а тут дубіна за 100 баксів і жодного задоволення.
-
Та вона вдома також ловиться, треба вміти ловити та знати місця😁
-
Кожному своє. Деякі на риболовлі снасті розглядають, деякі бухають, а мені от щоб риба ловилася
-
Тільки одного місцевого мужика зустрів веселого та чувака тут знайшов зі свого міста, хоч веселіше стало...
-
Ну слухай, я вдома прийшов на водойму, там сореви, двіжуха. Снасті останні і суперчутливі. А тут начебто і риба, а снасті дубові які в Україні викинули в смітник років 7 назад і двіжу немає. Ловиш рибу одну за одною, а канадці з кислими виразами обличчя сидять і дивляться.
-
одна вудка і просто по кайфу проведений вечір
-
ну можна брехати собі хто заважає ))))
-
Я б не сказав...
-
але рибалка краща
-
Я порахував з таксом... Нафіг компи Я можу впевнено сказати що риболовні снасті тут набагато дорожче 🤣
-
що є на 12% дешевше. Це співвідноситься з тим що я рахував
-
переглядав, виходе тыльки їх збільшити. Зменшити ні. Чому збільштити - не маю автва, молодша донька не ходить до саду, старшій не відкладаю на універ, не кладу грощі на пенсійний рахунок, не маю збережень, ні куди не їздю відпочивати. Якщо порахувати усе що я сказав то треба мати зп 12-15т чистими - це щоб нормально жити і забезпечувати майбутнє собі і дітям. Це 250-300 зп на рік. Не бачу як це можливо
-
На 20 баксів дешевше в Канаді. Можна рахувати що однакова ціна.