Українська Манітоба
-
Готель від імміграційного центру - це завжди інший готель, не той самий, що від провінції. Треба буде переїхати
-
Там є відсотковий ліміт. Ти не можеш відкладати більше певного відсотку. Так що за роботодавця можете не хвилюватись.
-
Такі умови. Скільки ви віддаєте зі своєї зп-стільки роботодавець має доплачувати. Тому завжди вибирайте максимальний відсоток
-
Доброго ранку! Хтось продовжував перебування в готелі останнім часом? Я звернулася в Імміграційний центр, мені написали, що в останній день мого перебування (сьогодні) мені зранку прийде лист про продовження перебування. Листа досі немає і я вже починаю дуже нервувати, а ще й субота. Кому як швидко приходив той лист, бо вже не знаю що робити.
-
Умови залежить від компанії, не всі роблять матч і у всіх є ліміт: 1, 2, 10 відсотків від зарплати яку ви можете відкласти на ррсп
-
Так. Але вибирати треба максимум у своїй компанії :) я веду до того
-
Мої бабця та дід приїхали сюди коли їм було по 55, змогли найти роботи та вийти на пенсію у 65… тут пенсіонери дуже добре себе почувають
-
До речі, якщо ви отримуєте EI benefits (виплати по безробіттю), то не забувайте, що вони підлягають оподаткуванню. Ви будете змушені заплатити податок після подачі податкової декларації.
-
Виплати ЕІ - це також ваш дохід. Всі джерела доходу оцінюються для рішення про субсідію.
-
досить ефективно, минулого року перехворіла
-
Не завжди, нам продовжували в тому самому, це мабуть залежить на скільки днів треба продовжити
-
Ну, з позитиву що employment insurance заявку дуже швидко розглянули. В мене тільки підозра, що мій парт тайм дохід, який я вказую в звітах, дорівнює моїм виплатам employment insurance. То виходить ця парт тайм наразі як волонтерство, поки шукаю фултайм 😊
-
1) працюють далі, щоб мати дохід 2) продають житло, міняючи на щось менше. Таким чином вивільняються гроші. 3) подаються на субсидії, якщо не можуть ні працювати і не мають жодних інших доходів. Вчора я наводив табличку виплат.
-
Субсидію не дають просто так, а тільки тим, хто відповідає умовам. Я все розумію прекрасно. Ми колись давно були також на вашому місці
-
Ви знаєте, я вирішив не боротись, наразі отримую employment insurance, з оплатою витягнемо, тим паче рік чекали цього садочку. Але сам факт і вся переписка, наче як спеціально щоб не дати субсидію.
-
а що тоді роблять люди на пенсії, якщо їм не вистачає?
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, хто летів у Торонто з Європейської країни (через Варшаву наприклад) чи достатньо 2 годин пересадки? Наприклад - країна вильоту - пересадка у Варшаві 2 години - Торонто Дякую
-
Ок. Тоді пишите, що займаєтесь пошуками роботи дуже активно
-
В школі, 4 клас
-
Та дитина також у садочку?
22 Jan 2023, 08:02
86251/238764
5 minutes ago