Українська Манітоба
-
Там за пляшку скільки, 4 центи?
-
В мене є кращий досвід: вагітна відсиділа у емердженсі 5 годин з високою температурою і отримала пораду пити більше води 🤪🤪
-
Певно фейс-контроль сильний
-
Я теж вже втретє подаю заявку, але не додають
-
Я в цей раз піду. Англійська CLB 10, є досвід у рітейлі. Подивимось, що запропонують.
-
Ну я чому так кажу - я працю з канадцями і виконую роботу - я розумію що в від мене вимагають і навіть можу щось відповісти короткими простими словами - але мій рівень - 2 бали. Але це мені та людям яки працють зі мною достатньо. Так мені цікаво робити коли сплачують за житло навіть якщо це буде мінімум .... це буде куди вигідніше. Але хотілось би зрозуміти не то шо мені розповідатимуть рекрути (не не зовсім об'єктивна інфа, вони трохи зацікавлені) а реальний досвід від людей які туди переїхали.... якщо ви таких знаєте попросіть шоб вони тут написали відгук думаю усім буде цікаво....
-
Ну так подано автором оголошення на фейсбук. Автор там працює, тому йому видніше. Також потрібно розуміти, що така робота - це часто невеликі поселення, де нема українців, де треба спілкуватись тільки англійською. Більше того, і курсів англійської там нема також. Тому краще їхати з рівнем мови, який дозволяє спілкуватись як письмово, так і усно і вже самостійно вдосконалюватись.