Українська Манітоба
-
Скоріш за все , це стандартні ціни для Вінніпега. Час від часу в різних супермаркетах знижки на різні види товарів, включаючи фрукти/овочі, слідкуйте за акціями у рекламних флаєрах. Ще можна встановити додаток FlashFood, там часто бувають цілі коробки овочів, фруктів чи міксовані за 5 дол. Особисто я люблю магазин No Frills для купівлі таких продуктів.
-
Ну то покажи мені де він є дешевше в україні і тоді поговоримо)))) справа не в тому в канаді в мене є 0 після місячної зп а в україні було 3-4т усд оце вже дійсно має значення
-
Костко. Ціна/якість🔥
-
Заради чистоти маю також сказати що наприклад особисто для мене 1695 набагато доступніше в україні ніж 1347 в канаді. В рази
-
Ти обрав ноутбук з доставкою з США, або Канади до України 14 днів, звичайно він не буде дешевше ніж тут. 😁
-
З мед картою так
-
Фільтр - то випадково не прибрав hp, приберіть самі - нічого не зміниться)
-
Напиши degree, якщо робота і освіта співпадають.
-
Ось два однакові (Повністю) Lenovo: В канаді з податками 1347 В Україні 1695 www.bestbuy.ca/en-ca/product/lenovo-thinkbook-15-g4-iap-15-6-fhd-laptop-intel-core-i7-1255u-12th-gen-16gb-ram-ddr4-512gb-ssd-win-11-pro-mineral-grey-21dj000vus/16445688 hotline.ua/ua/computer-noutbuki-netbuki/lenovo-thinkbook-15-g4-iap-21dj000vus/
-
Зрозуміло (. Нажаль я не володію інформацією (
-
Що за телефон?
-
Я його не купляв, взяв на 2 роки в розстрочку ніби. Фінальна ціна зі всіма скидками вийшла досить приємна...Та і з деякими багами самого телефону я б ще мирився, потім виправлять, але там є серйозний брак камери, з цим миритись вже ніяк, я думаю це апаратно
-
Авжеж, магістр за 13,5🤣