Українська Манітоба
-
Друзі, будьте дуже уважні, коли підписуєте контракти із фітнес центрами. Деякі центри мають договір на 3-10 років, і ви зобов'язані платити щомісячну абонплату. Деякі фітнес центри штрафують за дострокове припинення договору, і там досить велика сума. Це є все законно, доречі. За поки неперевіреною інформацією кілька наших новоприбулих попало у таку кабалу 😕. Якщо знатиму більше деталей, то напишу.
-
Звісно, далеко на назві СС Галичина ніхто б не заїхав, але люди тоді хапалися за будь-яку можливість української незалежності. Жоден з учасників цього батальйону не був засуджений в ході нюрнбергзького процесу, бо вони ніколи не були причетними до звірств фашистів.
-
uk.m.wikipedia.org/wiki/14-%D1%82%D0%B0_%D0%B3%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D1%80%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0_%D0%B4%D0%B8%D0%B2%D1%96%D0%B7%D1%96%D1%8F_%D0%92%D0%B0%D1%84%D1%84%D0%B5%D0%BD-%D0%A1%D0%A1_%C2%AB%D0%93%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B0%C2%BB
-
Коли приїздив Зеленський серед іншого в парламенті виступав 98 річний дідусь Канадець емігрант з України. Котрий згідно промови спікера цитата: - «воював за українську незалежність у роки 2ї світової проти росіян і продовжує відстоювати правду зараз у свої 98 років. Герой України це герой Канади - дякуємо за службу» всі його вітали і дружньо хлопали. Потім виявилося що дідусь був членом 14 добровільної дивізії сс Галичина. Тобто воював на боці нацистів. Піднявся розголос і міжнародний резонанс, особливо зі сторони Польщі і Ізраїлю. Офіційна (чи яка вона) версія - його запросив спікер за власним бажанням, премʼєр і українська делегація про то не знали. Спікер сказав це була моя ініціатива і вибачився спочатку. Коротше шуміха тривала тиждень. У результаті спікер подав у відставку. І ще опозиція почала вимагати відставки тобто і міністрів. Також вимагають віднайти усіх нацистів що переховуються в Канаді, у останньому репортажі на відео показують монумент на кладовищі з військовими позначками дивізії. Все що я написав - переклад з новин.
-
Без роботи постійної точно не брати
-
-
З обережністю ставитися до таких обяв як ось ці:
-
Скиньте ще мені ту групу, будь ласка. Дякую!
-
Таки пішов у відставку спікер: youtu.be/F3j4of9QcIg?si=BgLnw0zG1QMcTh1d
-
Привіт. Хтось користується домашнім інтернетом vmedia ? Скільки платите і яка якість, дайте будь ласка відгук. Роздумую над тим що собі підключити