Українська Манітоба
-
думаю, що все ок
-
ну, зазвичай депозит навіть повертають, а ви ще навіть не заплатили
-
Таке питання А якщо нас погодили , але ми передумаємо , чи ок це буде ? Чи краще так не робити , десь відобразиться на рент хісторі у майбутньому?
-
У Carpathia Children's Centre часто є місця
-
Ви маєте групу в ФБ де публікують вільні місця? Там були варіанти в вашому районі.
-
Ну хоча б не скам
-
www.bbb.org/ca/on/toronto/profile/foreign-currency-exchange-broker/knightsbridge-foreign-exchange-0107-1244344/customer-reviews
-
Не знаю чи можна довіряти
-
Ні, типу такого www.knightsbridgefx.com/currency-exchange-winnipeg/?utm_source=google&utm_medium=paidsearch&utm_campaign=ToF_PerformanceMax_CA_Leads_&utm_term=_
-
Про що мова саме? Я з Binance мав справу. Окей все
-
Підкажіть чи можна взагалі довіряти онлайн обмінникам? Якщо так то з якими ви мали досвід?
-
А ось приклад хорошї зарплати на роботі у сфері "не АйТі". Вакансія тут.
-
Поки ще не підписали, про всяк випадок: Hazelview за моїм досвідом дуже клієнтоорієнтовані та від Thorwin у мене хороше враження (я у них нічого не зняла, але комунікація на рівні)
-
Весь наш дім страшно не задоволений цією компанією. Це просто жах.
-
У GPM такого немає
-
Ви в волк ін пробували записатись?)
-
Норма це як у більшості. А не про якість. Певне таки норма. Дихайте
-
Це зрозуміло , я сказала що можу у будь який час на цьому тижні перша половина та будь який час друга на іншому. Я розумію що не тільки на вихідних мають мене обслуговувати, але сама відповідь мені здалася «дзвіночком». До цих пір такого не зустрічала , тому вирішила спитати
-
На вихідних не працюють люди. То досить велика компанія. У них багато клієнтів. Скорше за все, їм просто пофігу, бо завжди будуть клієнти.
-
Є питання про Sussex realty , хто орендує у них , трохи про клієнтоорієнтовність Заповнила аплікацію, це вже мій другий контракт в Канаді, попередній добуваю до кінця, все ок, жодних зауважень з минулим лендлордом, є робота, кошти та все ок. Аплікацію подала у четвер , надіславши додаткові документи на мейл. В пʼятницю з ранку зі мною звʼязався співробітник та запросив ті самі документи , я надіслала йому. Вихідні, звісно тиша. Понеділок. Пише вже інший співробітник, також просить надіслати документи. Я відповідаю йому , що вже надсилала іншому, він просить переслати на нього. Я пересилаю. Тиша. Сьогодні о третій дзвонять з компанії та кажуть , що мене апрувнули та зараз надішлють лист , як сплатити депозит і що треба погодити день укладання контракту. Я кажу , що вільна будь який час на цьому тижні до 3 години та у будь який на іншому з 4:30, ну або вихідні. На що дівчина відповідає, що треба бути у вівторок о 4. Я відповідаю. Що нажаль працюю та не встигну, вона каже «вам треба піти з роботи раніше , бо вас ніхто не буде чекати». Я трохи незрозуміла самої подачі , але кажу добре , надішліть тоді інструкцію як сплатити депозит, та тоді і погодимо вже день підписання. Вона каже «ок , добре» І на цьому все. Нічого не надіслала. Я звісно зателефонувала , але вже був автовідповідач. Ще написала листа , що хочу сплатити депозит, але даних так і не надійшло. Питання, на вашу думку це норм відношення до клієнта ? Чи краще не звʼязуватися ? До цього орендувала у globe property management, там дуже привітні всі були, йшли на компроміс , допомагали. Тут було відношення наче мені безкоштовно житло надають.
22 Jan 2023, 08:02
87037/236099
4 minutes ago