Українська Манітоба
-
А є тут хтось хто в вет-клініці працює?
-
Та то ппц а не медицина. Спочатку лікар сказав щоб дихати парою, прийшли через 4 дня, інший лікар назначив антибіотики - 10 днів, по 3 рази в день, бронхіт, як результат дихання парою.
-
Дякую
-
Як що ваша провина, то отримаєте -5 балів.... наступний рік заплатити за права 500 за рік (ви платили 50+/- в цьому) Знижка не зміниться бо її, як що не помиляюсь, не було ніякої...... Як що провина НЕ ваша, то можна просити авто в рент на час ремонту вашого.... Це буде вам коштувати нічого... У випадку аварії: Запитати водія, чи він ч порядку. Зробити відео авто та місця аварії Варто зібрати контакти свідків. Сфотографувати права та реєстраційні документи іншого учаснику зіткнення. В разі відмови надати документи викликати поліцію. Прибрати авто з дороги. Як що авто не їде після аварії, зателефонувати в МПІ, зробити клайм, сказати що авто не їде, вони приберуть його. Всім безпечного шляху
-
Поки тут медики почнуть щось робити краще іконки поставити і молитися.
-
А по кровотечами то краще ще аптечку май гарну на всяк випадок. Щоб жгутик там собі зробити поки швидка їде. Але не дай бог
-
Ну ти ж кажеш шкіра горить від морозу. То чоловіку своєму отаку хрінь купила каже допомогло
-
навіщо, щоб кровотечу прикривала?))
-
Балаклаву купи) або отаке a.co/d/7MtladQ
-
Краще відразу викликати швидку - 911.
-
ну я таксіст, група ризику
-
За вами приїдуть. Просто так нікого не «ріжуть». А якщо біда - тоді urgent care
-
маю питання, а якщо мене поріже ножем якіта чорт , куда мені їхати за допомогою?
-
треба качатись і бути здоровим
-
Треба більше їсти, щоб жирок був. 😂
-
вкрай оманливі. халадіна тут собача. на вітер вийдеш, вся шкіра згорить за 20хв недайбог
-
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdx4P5eYNs8pK9bK_hR9ESziGcM1rgtQC3F2UatKP5rKbqhPw/viewform
-
Може хтось може скинути ссилку на анкету для заповнення, для тих хто прибуває в аэропорт у вінніпезі YWG • Winnipeg International Apt
-
Кількість вологи в повітрі при різних температурах буде давати різну відносну вологість. Тому при -20 і при +25 в процентах різні значення, а в абсолютному вираженні приблизно однакові.
-
Певно так. Живу в апартмент, обігрів гарячим повітрям)
22 Jan 2023, 08:02
8706/237119
about 2 hours ago