Українська Манітоба
-
Був нюрнгберг. Якщо євреї не погоджуються з нюрнбергом на рахунок сс Галичина і вважають рослідування недостатнім тоді інше питання: А Холокост взагалі був ?
-
я не кажу, а ставлю конкретні питання. чому, виходячи з вашої логіки, тоді є питання до цих людей з боку поляків та євреїв?
-
все ясно, дякую
-
Підкажіть є хтось з Торонто хто може подивитись машину ?
-
Тобто ви вже звинуватили спікера, що він знав що його гість був з СС Галичина просто не знав що таке СС? Що ви ще в коментарях прочитали чи де ви там трускавки збираєте, розкажіть як там насправді було?
-
Я про те що у вашому коментарі ви зробили висновок, що канадійці не читають книжок базуючись на цьому прикрому випадку. Цікавий спосіб перекручування фактів
-
І це не має значення , винний, нюрнберг, злочинець чи не злочинець 99% людей які прочитають цю новину не стануть розбиратись в цьому
-
Так саме він винний. Це максимальний дибілізм кликати виступати нациста після чи перед виступом президента країни яку звинувачують в нацизмі. Я не маю нічого проти цього чоловіка чи спікера, але ви розумієте що цим спікер зберій Росії купу лярдів бабла які повинні були піти на пропаганду
-
Людина яка має абсолютну владу над країною чи територією
-
Вітаю. Хто може порадити де можна купити резину хорошу і хорошій ціні?
-
Професій на ринку праці стає все більше, і діти все більше цікавляться темою IT☺️ Мене звати Олександра, і я з командою програмістів проводимо онлайн-конференцію для дітей 6-17 років з програмування, а також 3D моделювання, обробки фотографій та відеомонтажу😍 Наша задача: 🎯Перетворити захоплення іграми на хобі, а надалі на джерело доходу 🎯 Відкрити свої сильні сторони, прокачати креативність та аналітичне мислення 🎯Дати можливість спробувати себе в майбутній професії☺️ 🎯 Для маленьких програмістів - спробуємо себе на платформі Майнкрафт та Скретч, створимо власні ігри та мультики🔥 Набор вже відкритий ❗ Відгадай відомий фільм, та спробуй безкоштовно 😜 👨👩👧👧✈️👦🏠🎄👥
-
Ні, вона моя🥰
-
Киця з диваном іде?
-
Продам диван, в дуже хорошому стані, 650$, брали за 950+ tax, з диваном жила киця, ніжки присутні просто зняті, диваном мало користувались, купували 10 місяців тому, само вивіз, але зможу допомогти знести з квартири і занести вам
-
Доброго дня. Терміново продаєте?
-
Дякую, але тільки в кінці січня приїжджаємо
-
@revunova_ann ви шукаєте, от людина продає
-
Дякую!
-
Зазвичай десь тиждень. Однак, буває помилка з дозволом на роботу (не знаходить правильно в базі), і тоді це може зайняти кілька тижнів чи місяців
-
Сподіваюсь, крім того що ви сперечаєтесь в чаті, ви не забуваєте святкувати :)
22 Jan 2023, 08:02
87146/230097
41 minutes ago