Українська Манітоба
-
Нажаль мені на перший час буде більш важливо отримати PR чи кар'єрні амбіції((( Доречі я хоч трішки, але вже на даний час, знаходячись в Україні маю відношення до Манітоби, а точніше університету Манітоби. У нас зараз спільний проект
-
Тоді в чому задумка ? 🧐
-
Ще є позиції для медиків котрі знають Python у сфері страхування. Товариш просто фельдшер з освітою IT так йому регулярно надходять запрошення з США та Канади. Так як IT-шник з розумінням процесів медицини для них краще ніж просто IT-шник до котрого ще потрібно приставляти консультанта. І зазвичай вони в такому випадку дуже погано друг друга розуміють, так як іт не розуміє медицини, а консультант з медицини не розуміє іт
-
Почав вчити Payton з нахилом до баз даних та аналізу, але з таким графіком світла який зараз то це просто неможливо((( Думаю що продовжу вже або по закінченні війни або як виїду з України
-
Шкода. Бачив в університеті Манітоби вакансії researcher. Звісно ж в першу чергу вони розглядають місцеві кандидатури, але думаю, якщо прикласти зусиль і зійдуться зірки, то можливо напевно. Але Ваше направлення для мене більш цікаве
-
Як на мене, то виглядає круто. Мені цікаві розробки чогось нового. Самотужки опановую 3д моделювання та друк
-
Таке нормально?
-
Це стосується і Ph.D? Можливо є позиції дослідників на котрі не потрібні дипломи Канади. Чи можливо помічники дослідників з перспективою подальшого розвитку
-
Оу. Круто. Цікаво, а в майбутньому знайдеться місце для людини з дипломом лікаря і Ph.D в галузі медицини? Для початку просто цікавить чи потрібні співробітники з такими компетенціями
-
Да що ж за компанія? Заінтригували)))
-
У нас процес інакший. Я пишу коротке інтро на людину і подаю в кадри. Вони переглядають і шлють лінк людині для початку процесу. Звісно, що я мушу з кожним поспілкуватися перед написанням того інтро. Мене просто засмутило, що люди щезають після декількох днів переписки, і нуль пояснення.
-
А ти їм шо, _спочатку_ даєш референс, тобто йдеш в свій HR і кажеш «там до вас Петро звернеться - так то від мене» ? Хай господь милує. У мене б вже репутація в HR була нижче ноля. Я просто даю людям опис вакансії і кажу «якщо будете подаватись, то можете зазначити, що узнали про позицію від такої-то. А можете і не зазначати, як хочете». Лише кілька людей у мене уточнювали деталі щодо нашого «знайомства» , і саме ці люди потім реально подавались на вакансію.