Українська Манітоба
-
Ну я б краще на виплатах посидів ніж працював. Чесно
-
Тобто ніхто податки не платить і тільки на українцямх ото будуть кататися. Все як завжди. Мудрий наріт але всі проти нього.
-
Це погано? Краще сидіти на статусі біженця декілька років а потім втратити той статус і повернутись назад бо стріляти перестали?
-
Хтось же повинен забезпечувати бомжів і безплатні наркотики від держави☠
-
Класні умови. Тільки ці умови явно не для біженців а конкретно для людей які будуть працювати і платити податки.
-
Тут за всіх раді. Канада відкрила двері як мінімум для 200 тис украінців на безпрецедентних умовах. Це щодо лобі про яке вголос я б ото не згадував
-
Радий за них
-
Не розводьте тут расизм та приниження інших націй. У Вінніпезі є багато індо-українських сімей.
-
Ок.
-
ви не праві щодо них. Вони миролюбиві, не ставлять загрози, працюють.
-
Наприклад темношкірих в Канаді менше ніж в штатах або британіїї/франції. То можна їх більше приймати а не українців наприклад. Для балансу.
-
Вчм пукжаб , в майбутньому пригодиться
-
коли циркулем почнемо працювати?
-
Їх забагато. В іммігрантській країні повинен бути баланс серед нації і рас.
-
і не розказує що в бангладеші краще але його занесло в Канаду бо надурили і обіцяли документи
-
ну то чим він заважає? Людина заїхала легально, працює, не скиглить, не сидить не шиї. Чим він вам не подобається?
-
Будь хто, наприклад я
-
а хто убер буде робити?
-
Побільше таких індусів 👍 Дамой!
-
АНІМАТОР. Подарую вашим дітям незабутню казку, яскраві емоції, щирі посмішки, радість і спогади! Красиві костюми, веселі ігри, різноманітні конкурси принесуть радість і запам'ятаються надовго Мої послуги: 1. Експрес привітання іменника (10-15 хв) Привітання іменника, 2-3 гри, фото на пам'ять. За бажанням винесення торта і пісня "Happy Birthday" 2. Розважальна ігрова програма до 10 дітей (1 год) Привітання іменника, ігри та конкурси з дітьми, музичний супровід, танці, моделювання з повітряних кульок, фото на пам'ять. За бажанням винесення торта і пісня "Happy Birthday". 3. Квест (30 хв-1 год) до 10 дітей. Пошук скарбів/торта/солодощів з виконанням різноманітних завдань на кмітливість 6. Новорічне привітання Діда Мороза та Снігуроньки/Святого Миколая/Санта Клауса. 1-5 дітей (15-20 хв): кілька ігор з дітьми, хоровод навколо ялинки за бажанням, фото на згадку 7. Майстер-клас (30 хв-1 год) 8. Підготовка та проведення Gender Party 9. Підготовка та ведення Baby shover. 10. Проведення Першого Дня народження малюка.
22 Jan 2023, 08:02
87330/230971
26 minutes ago