Українська Манітоба
-
Наче зараз така опція доступна через Дію, але висилають по Україні вам. Може можна якось домовитися, щоб хтось з близьких за вас отримав. Або хтось з близьких родичів може отримати дублікат в РАГСі. Зазвичай дають без проблем батькам для дітей. Тобто якщо ваше свідоцтво, то можуть отримати ваші батьки.
-
Доброго вечора. Ситуація ХЕЛП😔 Мама здавала біометрію на початку травня 2023-го, запрошення на вклейку до неї прийшло в кінці того ж травня (містика якась). Так сталося, що ми прогавили лист і побачили його тільки зараз. Весь час думали, що справа досі розглядається. То вже мамі не зможуть вклеїти візу через сроки? Чула про якісь зміни стосовно "прогульщіків"...
-
Ну я коли летів в Торонто того року заплатив за 2 дорослих 420€ , але це було в червні місяці і купляв за 2-3 тижня до вильоту .А зараз в гості збирається мама ,то я так шось підшукую на жовтень/листопад але бачу що коштує 800$ з Парижу ,то ще не погано впринципі .
-
Це більш залежить наскільки заздалегідь ви плануєте купувати квитки. На деякі дати бувають відносно дешеві з Tap Portugal через Лісабон/Торонто Можуть бути дешеві квитки з Condor через Франкфурта/Торонто Можуть бути дешеві з KLM/west jet через Амстердам/Калгарі
-
Привіт усім? Чи є бажаючі зустрітися на вихідних? Заради дружнього спілкування?
-
гляньте ще через дублін, наче часто через нього обирають
-
І ще є питання по utilities Якщо heat та water включено у вартість Залишається hydro На моїй теперішній кв це тільки світло, кондиціонер включено Тут сказали , що кондиціонер також включено , але не включено “fan” Хто може пояснити ,що це за фен? Я розумію , що щось повʼязано з вентилятором, але як це буде впливати на сплату hydro ?