Українська Манітоба
-
Пане, ви ж недавно говорили що не довіряєте державним органам любої країни. Але ви праві, люба організація людей надає перевагу саме своїм інтересам у першу чергу.
-
Ок, поінт був не у тому що у раші демократія як у США а у тому що США коли заманеться можуть нападати на кого завгодно якщо в них є інтерес, а чому - приводи знайдуться. Тобто у цьому вони як і рашисти.
-
Уважно перечитайте свою повідомлення... Цитую: "Правда що розносили і сиділи достатньо тихенько щоб це почалося і продовжувалося. Ірак це типу лише приклад. Не бачу різниці між США і рашистами, пхнуть свою «демократію» всюди де мають інтерес." "Не бачу різниці між США і рашистами" - порада спробувати пожити у Північній Кореї була моєю реакцією на саме цю тезу у вашому дописи ... Бо читається воно так США == рашисти Трохи дивна заява для розумної людини що мешкає в Канаді Всім чудового настрою
-
А шо там десь зрада? Я щось про «рашку» десь писав? Я писав що для мене уса такі самі як і рашисти якщо для вас інакше то то ваша справа
-
⚽Сьогодні ввечері 🇺🇦ФК ІПАК-УКРАЇНА зіграє плейофф матч проти Galacticos за вихід в 1/2 фіналу. Гра відбудеться на Shaughnessy Park Turf, 709 Keewatin. ⏰Початок: 27 вересня, о 21 годині. Запрошуємо всіх прийти та повболівати за нашу команду! СЛАВА УКРАЇНІ!
-
Ну як спробуєте поділитесь досвідом, не забудьте! Гарного дня
-
-
А в бібліотеці поменше в мойому дворі таке враження що тільки я і мама ходили до тієї бібліотеки
-
Я коли ходив до бібліотеки в Україні, то школярі в той час грали в танкі онлайн і сиділи вконтактіках, але ніяк не читали Тараса Григоровича