Українська Манітоба
-
Туди беруть малих дітей?
-
Хоча найкращий варіант, як на мене, здаєте дитину в українську суботню школу і йдете в любий ресторан який вам подобається
-
Ця?
-
ridnaschool.org/
-
Я про нормальні рестіки (МакДональдси та всяки типу кафешки при ігрових площадках не враховуємо) з такою послугою не чула. Зазвичай якщо хочеться дейт-найт з чоловіком, то звете бейбісітера і їдете спокійно собі на кілька годин, розслабляєтесь. Сорі.
-
www.facebook.com/ridnashkola.winnipeg
-
Одна з двох, Іван давав посилання тут нещодавно, здається беруть з 4-ох
-
Ви зламали екран та хочете повернути? Не думаю що так можна
-
Ви в Канаді , починайте товаришувати з совістю бо за таких стає соромно що ти українець
-
Вітаю Хто відправляв посилки з Канади в Україну?) Яка ціна або може хтось збирається відправити і зробити загальну протягом півтора тижня, два Дніпропетровська область
-
Не повернуть. На комп"ютери тільки 14 днів повернення. До речі, у Волмарті різні товари мають різний час повернення
-
З 3 років
-
Babysitter
-
Зрозуміло, мені носять тільки із фастудів 😔
-
У flyers які розносять по будинкам, також зараз практично усі магазини та супермаркети висилають їх на електронну пошту якщо підписатись.
-
Де той заклад?)))
-
Так, гарантія точно має бути
-
Ну, може тут є ремонт гарантійний , чи якийсь , дуже просто він зламався . Такого в мене ніколи не було . Дуже крихкий . Ні так ні , просто думала може тут сервіс попереду планети, і при поломках тут чимось можуть допомогти
-
Ні, це няня;-) як правило підлітки сусіди беруть мінімальні гроші за це і завжди раді підзаробити
-
Я бачу у кого совісті нема , так це в вас , і такту . Не вам мене вчити , що і , як робити . Мені соромно , за вас , аналогічно . Фу фу фу , аж огидно , писати для вас повідомлення
22 Jan 2023, 08:02
87483/231274
about an hour ago