Українська Манітоба
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка можливо хтось чув, про курси медичних сестер, чи може є якісь варіанти не вчитись 2-4 роки, а підтвердити свій диплом ? 🤗🤗вибачте якщо вже було таке питання, я пройшлась по чату вверх, не знайшла..🤗
-
Вітаю, пропоную послуги перукаря! Стрижки жіночі, дитячі, чоловічі, зачіски, фарбування волосся. Салон знаходиться в центрі міста. The hive hair company! 175 Osborne Street . Моя сторінка в інстаграмі www.instagram.com/p/CODE8kRhotp/?igshid=YmMyMTA2M2Y= +1 4313342000 мій номер. Працюю з 10:00-19:00
-
Дякую , бо хвилююсь трошки
-
неважливо, потім все одно вам віднімуть. зниження по шкалі відбувається не в поточному році, а наступного року
-
А якщо я їздив на укр.посвідчені?
-
якщо обоє манітобців, то МРІ покриває обом. Ваша вина - ви просто падаєте на -5 пунктів по шкалі і щорічна вартість водійського посвідчення буде дорожча, а також знімається знижка на страхування.
-
Дуже дякую за відповідь, підкажіть будь ласка, а які саме курсе, від чого залежить?
-
Сфотографувала у Immigrant Centre
-
Я знаю що винуватець отримує штрафні бали і потім дорожче буде права і страховка авто. Страхова одна- мпі, вона і покриває ремонт, якщо немає приводу відмовити.
-
Так , то я і питаю за умовами цієї страховки
-
Тут мпі, одна страхова на провінцію.
-
Підскажіть,буде ласка, якщо сталась аварія без постраждалих, за участю 2х машин, то моя страховка виплачує мені, а страховка тої людини виплачує їй ? Чи навпаки ? Моя страховка виплачує тій людині, а її страховка мені ?
-
Тут та у фейсбук групі Українці Манітоби є вчителі, які пройшли цей шлях
-
Ще раз про професію вчителя в Манітобі На усі відповіді щодо вчительської кар"єри у провінції Манітоба. Для отримання проміжної ліцензії вчителя в Манітобі, слідуйте інструкціям тут www.edu.gov.mb.ca/k12/profcert/cert-process/iet.html Процес доволі простий, якщо у вас у дипломі пише слово "вчитель". Вам доволі легко отримати проміжну ліцензію якнайскоріше і почати вчителювання, паралельно добираючи кілька предметів в університеті. Проміжна ліцензія видається на три роки, і за цей період вам потрібно добрати всі предмети. Якщо ви не є "вчитель" згідно диплому, тоді ваша дорога до вчительської професії займає кілька років. Зарплата вчителя www.wta.mb.ca/member-resources/collective-agreement/9-salary-schedule-for-teachers-not-in-administrative-positions/ - тут дивіться з/п 2021 року. Класифікація професійного рівня вчителів для визначення зарплати www.edu.gov.mb.ca/k12/profcert/salarycl.html Якщо ви маєте бакалавра чи магістра в педагогічній освіті і ваш диплом відповідно оцінений центром WES і регулятором в Russell, Manitoba, то ви стартуєте із зарплати в майже 60 тис. Так, оцінка займе деякий час, але це можливість відразу отримати хорошу роботу. Для помічника вчителя не треба ніяких ліцензій, але зарплата в рази менша. У Вінніпезі дуже висока конкуренції на вчительське місце, однак, якщо знайти роботу в школі за 20-40 км від Вінніпегу, чи взагалі десь далі, то її радо приймуть в будь-яку школу. Вчителі, які успішно підтвердились тут, коментуйте, будь ласка. Це тільки для Манітоби. Вивчайте вимоги інших провінцій. Професію вчителя в Канаді поважають. Вона добре оплачувана. Вчитель працює 194 дні на рік на противагу іншим професіям, які працюють 250 днів на рік. Так, професія є швидше призванням і не кожному підійде. Однак, якщо ви обрали цю кар'єру, то можете бути впевнені у майбутньому, бенефітах, хорошій зарплаті, якщо ви професійно розвиваєтесь. Якщо ви маєте дозвіл на роботу, то ви можете отримати проміжну ліцензію в Манітобі, якщо відповідаєте критеріям та зробите оцінку. Отримати постійну ліцензію вчителя можливо тільки, якщо ви маєте статус постійного резидента Канади вже.
-
Ні, але треба пройти оцінку для проміжного сертифікату, який дозволить викладати. Однак потім треба буде добрати курси.
-
Підтримую, @Raven_G5 дякую за допомогу 🙂
-
Нажаль так. Їснуючи мають вирішувати свої питання напряму з Shaw. Я не можу з цим допомогти
-
Такої швидкості зараз немає... Найдешевший 75 Мбіт за 50 доларів Але ви платите за підключення 50 доларів Та не отримуєте бонусні гроші.... Я б сказав що 250 Мбіт за 60 доларів + безкоштовне підключення +100 бонус на рахунок є оптимальним Є пакет 500мбіт за 70, з такими ж умовами..
-
Це тільки для нових абонентів?
-
Є в rural також, у Dauphin наприклад є аж дві. Там здається лише українські і є, інакших немає. Мій начальник іммігрант з США і там ходив в українську школу, бо іншої не було. Повний список шкіл є тут mpue.ca/schools/
22 Jan 2023, 08:02
8750/236968
about an hour ago