Українська Манітоба
-
Орендарі платять
-
Підкажіть будь ласка по пункту 2.2 - це з дебітного рахунку потрібно це зробити (заплатили онлайн два платежі, налаштували два автоматичних платежі і т.д.)? Чи можна з кредитного також?
-
Hey, I’m Hanna Fediaieva. I’m currently looking for a job in Winnipeg. I have Canadian work experience (catering, waiter, cashier, accepting orders) and international experience. I worked in the hotel and restaurant industry in Ukraine, Bulgaria and Italy. I also have experience working as an administrator in a gym. I will consider any full-time offers. Привіт, я Ганна Федяєва. Зараз я шукаю роботу у Вінніпезі. Маю канадський досвід роботи (кейтеринг, офіціант, касир, прийом замовлень) та міжнародний досвід. Я працювала у готельно-ресторанній сфері України, Болгарії та Італії. Також маю досвід роботи адміністратором в спортзалі. Розгляну будь-які пропозиції повної зайнятості.
-
Поки історія показує що це так
-
Згоден.але яб вибрав всеодно купити ніж знімати,перше житло дорожчає,друге на пенсію можна виїхати десь у Болгарію і це маленький+ грошей до пенсії
-
Не факт. Якщо вартість нерухомості виросте на 10-15% у рік (що дуже реально), то ви виграєте навіть при даному ринку
-
Є тут кто працює зварювальником на new flyer є пару питань?
-
Від того, скільки у вас є на передоплату. Чим менше, тим більше. Ось тут пояснення www.cmhc-schl.gc.ca/consumers/home-buying/mortgage-loan-insurance-for-consumers/cmhc-mortgage-loan-insurance-cost
-
А скільки коштує страховка смнс?чи там % від вартості житла?
-
На сьогодні знімати це самий вигідний варіант.
-
Якщо ви даєте такий мало перший внесок, це дуже невигідно, бо ви тоді ще маєте додатково оплатити страховку CMHC. Тому бажано мати хоча би 20% на передоплату
-
Короче кажучи можна розслабитися і знімати житло надалі 😂
-
Так, зрозуміло. Тому тільки в цьому і є сенс. Також, дім Але придбаючи поганий дім можна встрягти в дупу 😢
-
+ щось схоже на будинок тут коштує мінімум 350-400.000 зі всіма оплатами це десь буде 3600-4000$ в місяць при умові що ти 5% даш перший внесок і іпотека буде на 25 років
-
Ти будеш платити так само всі платежі окрім лише Кондор фі і все.
-
Це дуже чудово 🙂
-
Виходить, що якщо купляти, то тільки дім. Авжеж він коштує дорожче та обслуговування потребує, але, на мою думку, має кращу окупність.
-
Крім цього, ви буде сплачувати податок на прибуток з того що будете заробляти здачею в оренду
-
При 10% депозиту- практично немає ніякого змісту. Якщо ви даєте передоплату 50% і тд- тоді може бути краща інвестиція тому що теоретично ціна на нерухомість може вирости, і ви таким чином заробите більше ніж стандартні гарантовані 5-6% річних
-
Мужики , зупиніться , я зараз аплікейшн на пр відкличу))))
22 Jan 2023, 08:02
87655/232619
12 minutes ago