Українська Манітоба
-
Завжди шукайте один єдиний квиток з "вашого" міста до кінцевого пункту. Ви знайдете багато опцій з пересадкою чи декількома пересадками. Це майже завжди буде дешевше ніж окремі квитки . Google flights добре місце розпочати пошук, там можна погратися з датами та опціями. А потім вже купувати прямо в авіакомпанії той квиток що ви сами знайшли
-
Про «гуманітарні» квитки . Деякі бариги використовують нормальні , легальні речі, типу знають як шукати. А деяки, де дійсно «дееееешево» можуть використовувати крадені картки , крадені мілі, і ще щось крадене . Знаю декілька дуже не приємних моментів, трапилося зі знайомими які купували таку халяву . Зняли з літака , декілька годин на допросі, потім купували квитки самі 😅
-
є багато причин, чому люди купують. 1. збільшення вартості майна через 3-5 і більше років. 2. Ваші іпотечні платежі можуть зменшитися, тому що процентні ставки знизяться, і сума, яку ви заборгували, також зменшиться, але ваші орендні платежі можуть тільки зрости. 3. частину майна, яку ви заплатили, можна використовувати подібно до заощаджень. До речі, в середині жовтня у мене вебінар, де я збираюся говорити про гроші в Канаді.
-
Все так, але в моїй ситуації все було досить швидко і по ціні мені підійшло. Ще тоді ті перебої з світлом. Інтернет то є, то нема.
-
Додайте мене будьласка
-
Воно все так, але минулого року я брав у неї в грудні 6 квитків 1 грудня на 17. Найдешевше, що знаходив було в районі 5000$ без багажу. Вона знайшла з багажем за 4400$. Це не реклама а факт.