Українська Манітоба
-
Рекомендую. Робила через Greg, дуже швидко, зручно, не треба нікому дзвонити і щось пояснювати англійською :)
-
А абонплати скільки за бізлім 20-50 Мбіт в сек?
-
Роутер надається в аренду на 2 роки безкоштовно. Підключення коштує 50 доларів. Але надається 150 додарів бонус за підключення, то стається ще 100 баксів на сплату послуг
-
Інтернет від Shaw Зроблю все те ж саме за тіж ж самі гроші Звертайтесь кому треба підключення
-
Друзі хто знає фірми, котрі перевозять тварин, треба перевезти собачку, з України до Канади
-
відповідає
-
А швидкість відповідає заявленій? На спідтесті перевіряли?
-
50 - це роутер та послуги підключення разом
-
А скільки вони взяли за роутер?
-
+ за Shaw. Дяка, тому хто виклав це фото сюди в групу🤝. Написав листа, на наступний день мені вже роутер привезли. 250 мб/с за 67.2$ (ціна+tax). З мінусів, контракт на 2 роки.
-
Доволі дешево, 60 за хай спид, чемний персонал
-
Доброго дня. А поділіться досвідом, чим сподобалася?
-
Всім привіт! Нещодавно проводився семінар по GST i Climat Action. Будь ласка, хто отримав запис ефіру, поділіться в особистих повідомленнях, бо мені чомусь так і не надіслали. Дякую.
-
Гарне місце як на мене, автобусні розв'язки в 5 хвилинах пішки, магазини, школа і тиша
-
uber ❤️
-
Кому потрібен інтернет Дуже добра компанія
-
Дуже гарний
-
Так, зразу.
-
Якщо закинути гроші на банківський рахунок через банкомат….то гроші зразу зачисляются ?
-
О, йолкі, нащо ви то мені сказали? 😂 Зараз почну сам шукати, бо дуже люблю той 🍰
22 Jan 2023, 08:02
8776/237119
about 2 hours ago