Українська Манітоба
-
яка авіакомпанія? З Дубліну непогано
-
Дублін Калгарі, летіли 4 дні тому
-
І я трохи не розумію. Якщо я прибуваю до іншої провинціі, мені відкривают ворк перміт, це ще не закріплює мене у ній, можу їхати до будь якої? А яка процедура "прив'язує"? Запит на фінанси, прописка
-
Це може бути інше велике місто Канади, наприклад Торонто або Монреаль. А вже потім до Вінніпегу. Але ціна там не дуже зміниться
-
дякую, а то я шукаю-шукаю, думаю може не бачу. Я знайшов тільки один прямий рейс, це Париж - Калгарі. Может кто ще варіантів накидає
-
який тоді найдешевший шлях дістатися до Вініпегу. Летіти по фінансам це як ще раз майже до Канади
-
Нажаль не буває прямих рейсів до Вінніпегу з Європи
-
ніби немає
-
а з якої країни Европи прямі рейси до Вініпегу? Я лише до Калгарі бачу з Парижу. Поділіться досвідом
-
😳😳😳 тільки ранок суботи вже когось закікали 😂😂😂
-
Добридень. Підкажіть, будь ласка, як знайти контакти волонтерів, які організовують безкоштовне житло у Вінніпезі? Заздалегідь дякую.
-
Для того хлопця це плюс. 😔
-
Коли прилітаєте до аеропорту в Вінніпезі, на виході є стойка з соняшниками. Там є номера телефонів готелів. Дзвоніть та домовляйтесь.
-
Дуже дякую!
-
Добрий день продається автомобіль Buick Rendezvous СХ 2003 3.6 л пробіг 352 тис/км авто хороше на свій вік і пробіг. Відмінний варіант авто на перший час. Безпека свіжа до червня 2024 року. ціна 3900 CAD авто знаходится у Portage la Prairie.
-
Pineridge Hollow
-
О прікольне авто
-
Прикольна машинка.
-
))))))
-
На ваш вік вистачить 😁😁😁😁
22 Jan 2023, 08:02
87797/236699