Українська Манітоба
-
Народ, хто там буде у костко сьогодні ? Подивіться будь ласка парфуми
-
Да того не забуваємо шо там у милях показуе - тому треба помножити на 1.6.....
-
Це так пєчально….я б краще взяв би жигуля за 250 доларів. Тільки шо без круза і кандішина 😂😂😂
-
4% if your down payment 5%
-
Nopiming provincial park, Tullabi falls минулого тижня.
-
Земляки маю таке запитання. Купив диван з кріслами(б/у) він походу з електрорегулюванням, але блоків ніяких не було. Підскажіть хто шарить де купити, бо нічого знайти не можу. Наперед дякую
-
Вітаємо, Anastasia! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Вітаємо, Рита! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
І мене додайте, будь ласка 🙏😁
-
You can buy a property with a 5% down payment, you do not need to use CMHC.
-
Ну нічого собі…
-
Українська музика по радіо :)
-
Факт того, що не вмієте шукати 😉
-
Власне, що коли запропонували квитки, я спробував самостійно їх знайти знайти: пропонувало на ту саму дату тільки 4 квитки, які були розкидані по салону
-
Доброго вечора! Потрібна допомога залу😉може хтось знає як це зробити?🧐
-
Ого завданнячко 🤔. А це який клас?
-
Але так як там негативні значення то можливо право і ліво треба поміняти
-
Привіт, підкажіть, будь ласка, коли покидаєш Канаду на тривалий термін чи потрібно заповнювати форму NR73, чи можна обійтись без неї ? Вдячна за відповідь 😊
-
Підставляєте 2 з лівого боку замість х і 5 з правого
-
Квитки бізнес класу з Польщі до Вінні
22 Jan 2023, 08:02
87821/234665
32 minutes ago