Українська Манітоба
-
А скільки вони взяли за роутер?
-
+ за Shaw. Дяка, тому хто виклав це фото сюди в групу🤝. Написав листа, на наступний день мені вже роутер привезли. 250 мб/с за 67.2$ (ціна+tax). З мінусів, контракт на 2 роки.
-
Доволі дешево, 60 за хай спид, чемний персонал
-
Доброго дня. А поділіться досвідом, чим сподобалася?
-
Всім привіт! Нещодавно проводився семінар по GST i Climat Action. Будь ласка, хто отримав запис ефіру, поділіться в особистих повідомленнях, бо мені чомусь так і не надіслали. Дякую.
-
Гарне місце як на мене, автобусні розв'язки в 5 хвилинах пішки, магазини, школа і тиша
-
uber ❤️
-
Кому потрібен інтернет Дуже добра компанія
-
Дуже гарний
-
Так, зразу.
-
Якщо закинути гроші на банківський рахунок через банкомат….то гроші зразу зачисляются ?
-
О, йолкі, нащо ви то мені сказали? 😂 Зараз почну сам шукати, бо дуже люблю той 🍰
-
Ні-ні Чула філіппінці роблять божественні торти аналог нашого київського
-
Головне, щоб той, хто пропонує вам кімнату, мав право це роботи і вписав вас до договору.
-
Київські торти Рошен бувають у FreshCo біля податкової. Вони дешевші, ніж у Добромаркеті
-
Фейсбук маркет, kijiji
-
Дякую)
-
Той, де зробите найближчий апоінтмент. Умови більш меньш однакові у всіх банках. Про RBC варто мати на увазі факт, що вони видають тимчасову картку клієнта (debit card) , якою ви можетеикористатись тільки в їхніх відділеннях, доки не прийде поштою постійна.. Інші видають постійну дебіт (опцією virtual visa, можна робити розрахунки в інтернеті) відразу.
-
Хтось чув за таке?
-
Підкажіть будьалска. Чуда тут філіппінці продають київський торт
22 Jan 2023, 08:02
8784/237303
8 minutes ago