Українська Манітоба
-
Я коли летів зі мною був маленький рюкзачок (ручна поклажа так би мовити). У В Варшаві також в багаж здав дуже маленький чемоданчик. Ніби то навіть заважило 14 а не дозволених 20 чи щось таке. По прильоті в Торонто мене того мого чюмадана тормозили так що я був в шоці….заставляли через спеціальні рамки по розмірам його тягати і впихувати. Такого приниження в житті я ніколи не відчував. 😳
-
Дякую ☺️
-
Я саме цього і боялась 🫣 Не пощастило вам (
-
Add to apple wallet
-
Добрий вечір. У мене питання, хто-небудь мав справу з hub (autopac)? На гугл картах написано, що вони працюють завтра. Мені потрібно зробити drivers records. Можна це зробити десь в неділю?
-
Гугл картам вірити то біда 😁 сьогодні свято було, у суботу навіть нічого не працювало
-
Вітаємо, Bogdan Tihonov! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Доброго ранку. Підкажіть будь ласка, хто мав справу з таким. Вчора стався інцидент на дорозі за участі нашого авто. Авто на ходу, пошкодження не значні. Приїхали додому і я одразу відправила Claim в MPI online. Які мої подальші дії? Потрібно чекати від них дзвінка ? Чи самій дзвонити? І може хтось знає, як довго займає цей процес в теперішніх умовах зі страйками?