Українська Манітоба
-
Так, звичайно що подавайте клейм. Якщо немає доказів (свідків) то скоріш за все ви заплатите свій deductible і вам поремонтують машину
-
які? Манітобські на но нові з новою адресою чи категорією - так, Українські - здається ні, бо треба перевірити зір
-
На соловіній, будь ласка
-
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста дают ли сейчас бесплатное жилье/отель по приезду в Канаду для тех, кто по программе CUAET прилетел? Если вдруг не будет пустых номеров в отеле что делают ? И дают ли выплаты ?
-
Привіт 🙋♀️ а мене також цікавить Чи можна ще заселятись в безкоштовне житло ?
-
Можна
-
Відповів в приват
-
На соловіній це як?))) Можливо, солов'їною ?)
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, чи дають зараз безкоштовне житло/готель після приїзду до Канади для тих, хто за програмою CUAET прилетів? Якщо раптом не буде порожніх номерів у готелі, що роблять? І чи дають виплати?
-
Ви поки у готелі? то вам меблі не потрібно. У ФБ групі часто віддають безкоштовно. www.facebook.com/groups/manitobaua/?ref=share&mibextid=NSMWBT
-
Можливо і так😘
-
Доброго дня!Скажіть будь ласка можливо хтось має будь яку мебель не дорогу або безкоштовно? Я тільки прилетіла з дітьми і нічогісінько не маємо😞 Дякую за будь яку інформацію 🫶🇺🇦
-
Дякую 🙏 вам дуже 🫶пишу вам в приватні
-
Перевіряють зір і міняють українські права, бачив це, але сам процес під час страйку не підкажу😅
-
Напишіть мені після 25 жовтня Віддам вам багато майже нових рушників, постелі, посуду і багато потрібних дрібниць які залишуться. Ми виселяємось
-
Продам Kia shortage 2013 пробіг 170000 . Комплект зимової гуми на дісках в комплекті. Ціна 12000
-
Просто цікаво, вам не лінь було стільки разів переключати розкладку клавіатури?))
-
Як точно написано! Згадався один випадок. Ми приїхали у березні, до цього жили у маленькому містечку, в приватному секторі із ґрунтовими практично дорогами. В квітні переселилися з готелю в квартиру, йшли додому і 8-річна дочка видала, що їй тут дуже подобається, бо тут асфальт і НЕМА БОЛОТА. Це в квітні! Коли багато хто хейтив Вінніпег саме за бруд на вулицях 😁
-
Ага, було лінь. Але то невеликий труд. Просто деякі терміни я вже забув, або й просто не знаю - до минулого року не спілкувався українською більш 30 років ...
-
Живеш собі в Україні і там ідеальна чистота на вулицях і приїздиш в Вінні а там такі брудні вулиці )))
22 Jan 2023, 08:02
87940/230735
3 minutes ago