Українська Манітоба
-
Я там був на минулих вихідних, але щось не бачив
-
Доброго дня! Підкажіть чи є в Вінніпезі місце, де можна взяти на прокат велосипеди. Може, в якомусь парку ця послуга доступна?!
-
Доброго дня всім. Допоможіть, будь-ласка, з проблемкою. Взяв собі кредитку від Walmart Rewerds Mastercard (на чорта не розумію), витратив трохи з неї, зараз хочу погасити цей кредит, а як це зробити не второпаю. Зареєстрував акаунт онлайн, воно бачить мої витрати, але як поповнити її не бачу. Дякую велике!
-
Дякую за відповідь. Спробую.
-
Доброго дня! Питання до тих, хто літав з Lynx. Не можу зробити check-in онлайн. На етапі вибору пассажира не обирає пассажира(сірого кольору та наче неактивне). В когось було таке?
-
Якщо робити звичайний check-in в аеропорті, то скільки це буде коштувати для цієї авіалінії?
-
Підкажіть будь ласка. Вильотатиму з Ізраїлю рейс транзит через Торонто. 2 годині потім в Вініппенг як і коли треба і де вказати що я приїхав по програмі cuaet? Де можна подивитися якій крок треба зробити у кого питати.? Віза воркпермит коли и де ее робити и что потім треба куди звертатися і де? Дякую 🙏
-
Дуже дякую Вам🙏
-
Мабуть тому і не можу зробити реєстрацію🙈
-
Ще не приходив. Залишилось більше 24х годин