Українська Манітоба
-
Чим більше місто - тим більші масштаби цього дійства. А коли ще клімат сприяє, як у Сан-Франциско, то взагалі джекпот.
-
Ну є різниця між відповідю на то, як людина дилиться негативним досвідом . У цьому чати вони, на моя думку , дуже токсична, і в більшості виглядає так «Харе нити , а що , в Україні було краще ? ВЧІТЬ ІСТОРІЮ! А потім рота разкривайте! Ага, вивчили історію ? Знову рот відкрили? А В МЕНЕ ТАКОГО НЕ БУЛО!!! То вся ваша історія то лайно собаче, та ви бот . ТУТ УСЮДИ ТАК. Купіть авто» щось таке , це не дуже весело. У більшості випадках увесь срач може навіть не починатися , людям треба щось типу «дуже шкода що таке з вами сталося , як ми можемо вам допомогти? Хочете ще поскиглити- ну давайте разом поноємо трошки. Ага , ну з авто буде краще, в вас все вийде» 😂 це я так , на правах пʼяті копійок вставляю свою думку , яку ніхто особо не питав , тут так прийнято 👀
-
Минулого року був у Чикаго: даунтаун там дуже прикольний, типу навіть безпечно відчував себе, коли гуляв. Хоч усі мені казали: дуже небезпечне місто. Однак, два квартали від центру - черги в сотні бездомних до шелтерів. У Вінніпезі навіть близько такого нема. Десь схоже хіба можна побачити у Торонто, але масштаби не ті, порівняно з Чикаго.
-
А я думаю, чого ж мені не вистачає
-
Зннаєте, я пам'ятаю як у 2016 чи 2017 році розганяли табір циган у Франику. Приїхали такі мордовороти від команди мера і тупо почали промто зносити палатки, розбивати посуду, речі, штовхати жінок та дітей. Цигани-чоловіки втекли, поліція стояла в стороні і курила. Це був треш: 100-кіллграмовий качок б'є жінок та дітей, через те, що вони цигани і розбили табір на березі Бистриці. Таке тут пропонують запровадити?
-
В різдвяно-пасхальному обряді так не прийнято 😂
-
Бо до приїзду людей за cuaet тут не було випадків такого масового користування автобусами. Навіть нові імігранти одразу швиденько купляли авто, і знать не знали, що в автобусах їздять наркомани. Ну або не швиденько, але автобусами користувались за маршрутом дім/дитячий садочок, без проїзду через даунтаун (де, як я розумію, як раз концентрація неадекватів зʼявляється в автобусах). Чи або може хтось і їздив постійним автобусним маршрутом через даунтаун, і стикався з наркоманами, але то був, ну я не знаю, одна людина з сотень новоприбулих - і критичної маси людей для того, щоб почався гомін «автобуси то небезпечно!!!» не набиралося.
-
Ну так, раніше новоприбулий міг за 5к взяти якесь коритце, поїздити два роки і передати наступному новоприбулому, а зараз ринок шалений + більшість людей приїхало взагалі без заощаджень, ефект на лице.
-
Вот го значить «швиденько купляли авто» … всі про це говорять так наче то за хлібом сходити . Ніхто ціни не бачив на машини ??? Чи ви їх десь за пів ціни знаєте де брати … Ше тре назбирати на то авто …. Хз як правда
-
Проблема влади в тому, що немає осознаної послідовності. Коли ти хочеш щось змінити, ти повинен дати альтернативу. Типу як навчання дитини безпеки " краще не трогкти палаючиго сірника, але якщо потрогаєш, то буде боляче". Тобто, не дві заборони, а дві альтернативні доступні реальності. Як і з безхатьками., що тут, що в Україні. Замість як розганяти...запропонувати альтернативу. "Трудовий лагерь=коледж" де навчають професіям, простим робітничим професіям. Навіть у Квебеку платять за навчання французької мови -тисячу в місяць. То чому б тут не запропонувати людям-безхатькам, таке навчання з оплатою, і з подальшим працевлаштуванням. Все ж можна легко вирішити. Не хочеш навчатись, не хочеш працювати....ну тоді сорііі....