Українська Манітоба
-
А поділіться дівчатка, хто знайшов дуже теплі але НЕ Страшні зимові чоботи, в яких ви вижили минулої зими на автобусній зупинці, пліз. Бо страшні в мене вже є
-
Понад 1100 актуальних вакансій для customer service на Indeed ca.indeed.com/jobs?q=customer+service&l=Winnipeg%2C+MB&vjk=a78ec5a81bed5e30
-
Я шукала в customer service
-
Мало пропозицій за якою професією?
-
Доброго дня! Підкажіть, як зараз з роботою в Вінніпезі? До чого готуватися? Бо на сайтах якось дуже мало пропозицій.
-
www.manitobah.ca/
-
На Амазоні величезний вибір зимових чобіт. Замовили кілька, прийшли, приміряли, непотрібні відіслали назад безкоштовно amzn.to/48Azwg4
-
Winners
-
Вітаємо, Lisa Rina! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
А де ви купляли теплі, хоч і страшні?) Це буде перша зима і хочеться купити справді теплі
-
Дякую, на jobbank менше. Тепер питання скільки часу піде на пошук.
-
Я особисто відходив у Colombia багато років. Вони ж також різні бувають
-
Підскажіть Columbia , витримують Вінніпезькі морози ?
-
Дякую
-
Кожна річ, і особливо взуття мають "температурний рейтинг" , на них написано. Те що на -30 буде ок.
-
Ви тут вже не першу зиму? Особисто мені постояти 10хв на зупинці вистачає звичайних тімберлендів, в яких і в Україні багато хто ходить. На мій погляд, нема сенсу купляти щось особливе та вишукувати температурний рейтинг, звичайного зимового взуття достатньо.
-
Через скільки приходять виплати гтс?хтс
-
Як тільки ваші доходи перевищують певну суму, ці виплати припиняються.
-
Дякую
-
В чаті є такі, комум не приходять виплати вже більше року часу
22 Jan 2023, 08:02
88417/230296
about an hour ago