Допоки під боком буде південний сусід, вперто не переходячий на метричну систему, і Канада не перейде так щоб хоба! І повністю, і нема ніде ні фунтів ні фаренгейиів.
Ну, мені так здається.
Бабулі і гречка - це реальність, над реальністю мені не смішно (ну, не завжди 😂). А над вигаданою конспірасі про звʼязок між пунктами роздачі наркоти та голосами наркоманів - дуже ))
Тих бабульок не звинувачую . Знаю випадок, що пенсіонерка харчувалась травою , бо грошей не було на нормальну їжу . У бабусі якщо шо 40 років стажу було на заводі в бухгалтерії . Ось і все порівняння .
Перша половина дня голосування пройшла максимально тихо і спокійно. Тут ні агітацій ні вкидів ні карусель, ну хіба це не прекрасно?) За то всі залюбки беруть стікер: Я проголосував
Якщо врахувати, що в них 5 кандидатів і кожен з них мусів набрати 50 підписів щоб бути кандидатом, то не так вже й погано, що навіть люди які їх висунули за них не голосували
Ви плутаєте рівні урядів. НДП керували провінцією поперемінно з прогресивними консерваторами, починаючи з 1969 року.
Вони не є комуністами. Лівіші, ніж ліберали, але не комуністи.
Ну і радійте: будуть роздавати гроші, може 😁
Я бачу цей настрій середь молоді , комуняк їм давай , давай соціалізм . А то що з ним уходять права людини , свобода слова , свобода бути тим , хто ти є- їх особо не колише .