Українська Манітоба
-
Важко сказати зараз. Уряд прогресивних консерваторів витратив сотні мільйонів доларів із провінційного бюджету на новоприбулих українців за 2022-2023 роки. Новий уряд може це припинити, як тільки побачить суму. Витрати провінції на українців ніколи не публікувались через зрозумілі причини
-
Було би добре, бо це якраз найбільше нам потрібно..
-
Але ви отримали відстрочку, а я не отримав ні відповіді, ні відстрочки, бо наша держава піклується тільки за тих, хто їй цікавий, а потім розбираються «по факту», коли приходить розуміння, що критична інфраструктура «все». Але то таке, лірика. Добре, що у вас все добре.
-
Від міністерства
-
Та я і не отримував
-
Lucky you, мені не вдалось отримати навіть відповідь від Міністерства Економіки.
-
І то не по моєму. Якщо ми говоримо про мобілізованих, чи примусово мобілізованих, то ми не говоримо про добровольців. Там беруть всіх підряд і здебільшого навіть без комісії.
-
Я отримував. На самому початку, Резніков видав наказ Залужному про відтермінування декількох банківських установ, енергетичної сфери з переліком назв організацій. Просто копія того листа, і довідка від організації, про те, що ти там працюєш і все. Коли я проходив комісію, мені сказали, що є групи резерву(якщо не помиляюсь то вони групами називаються) і якщо в тебе 3 дітей, ти працюєш в двох організаціях і маєш бронювання ти з воєнкомату сідаєш в автобус і вперед. На моє питання: я на праве око бачу дуже погано, то я придатний? Сказали, що якщо б не 3 дітей - відправка зразу. Я думав жарт. Але недавно у мене на районі дали повістку чоловіку без ока. У нього просто там заклеєно повʼязкою, всі знають, що там ока немає, але це нікого не зупинило.
-
Нехай буде по вашому , у мене немає фактів протилежного досвіду щодо примусово мобілізованих. Про стратегічні підприємства - це дуже цікава тема, бо отримати відстрочку від Міністерства Економіки - це як виграти Green Card.
-
У мене вибірка відносно 4ох областей, де у мене примусово мобілізували друзів і знайомих. Чому тут присутнє слово примусово? Тому що багато з них по стану здоровʼя свого чи близьких, чи мали бронювання, бо працювали на стратегічних підприємствах не мали йти служити. Але пішли. І жодного випадку я не чув, щоб зразу відправляли на нуль без навчання. Звісно, що 2 місяці навчання в Україні, або 35 днів за кордоном з них бойових солдатів не зроблять, та все ж.
-
Тут теж погоджусь. Але ж навчають. Так здають під.араси, так, загинуло дуууже багато хлопців, через уй..ків, яких треба розстрілювати. Але навчання є і крапка.
-
Ви ж розумієте, що ймовірність достатньо висока. Ваш особистий досвід - це вибірка з кількох людей відносно мільйонів мобілізованих.
-
Це все 100%. Але це вже зовсім інша тема
-
І дорогу зброю нам не хочуть давати бо знають що вона потрапить до кацапів або наші командири продадуть умовному ігілу
-
У нас на срочці абсолютно нічого не вчили. Невже ви думаєте зараз з початком війни все по іншому ? Це всі одні і ті самі навчальні комплекси,навіть командири ті самі. Навіть зараз є тіктоки яким гівном кормлять в Десні. Ну за думкою телепнів з початку війни все стало правильно. Правильно навчаюсь,кормлять краще ніж зеків,пропала корупція і ТД. Ні все стало ще гірше
-
Бесіда була про те, що примусово мобілізованих відправляють без належної підготовки. Де це було написано, що таке могло здатися?