Українська Манітоба
-
Це саме препарати від opioid overdose “Narcan”/naloxon в спеціальних кейсах в середині яких знаходиться шприц та спиртова серветка… Наркотики тут від держави не роздають, тільки препарати які полегшують dope sick
-
tsn.ua/ato/kinuli-na-peredovu-bez-pidgotovki-podrobici-pro-mobilizovanogo-z-ternopolya-yakiy-buv-na-fronti-5-dniv-i-zaginuv-2268532.html
-
Щось смішного написав?
-
Ахаха ну ок
-
Друзі , як з України перевести 2500 доларів ? Дякую
-
Відправляють після навчання. Вийняток- спеціальність. Тобто: хороший водій(немає значення чи служив) тиждень і ти там. А так… після навчання, нехай і поганого
-
Туди відправляють людей яких зловили на вулиці. Менше дивіться телемарафон.
-
А ви хто ? "Патріот але нехай воюють інші"?
-
Я б вам радив таке не говорити. Ви або бот або москаль какаяразніца
-
Люди боряться за незалежність своєї Держави! А не «гниють під Бахмутом»
-
Полегше з випадами про " гнив під бахмутом", люди там воюють і не один рік
-
Є всякі програми: opioid agonist program або більш лайт ліки від передозу, але просто так прийшов і набрав собі то не працює
-
Мені здається, що люди думають, що наркоманам безкоштовно ото прям ядрьону ширку роздають. От прям гєрич на роздачу ))) А не більш mild препарати, щоб вони не загнулися від ломки.
-
Це ви серйозно? )))
-
Бачила тільки кейси з під ліків від передозу
-
Пусті пластикові кейси зустрічали на вулиці ? Це саме ці безкоштовні наркотики в яких шприц,ампула,спиртова серветка.
-
Так, а звідки мєм про безкоштовні наркотики? Я тут попитала про цю байку у канадських колег - вони то вперше чують
-
Решта або маленька або несмачна. І багато шкодують м'ясо
-
Тут з шаурмою лише 2 норм заклада - Baraka I Les Saj.
-
Якщо цікаво розкажу , як він вирішував проблему з алкоголізмом , та крадіжками на фабриці .
22 Jan 2023, 08:02
88920/239851
less than a minute ago