Українська Манітоба
-
Решта або маленька або несмачна. І багато шкодують м'ясо
-
Тут з шаурмою лише 2 норм заклада - Baraka I Les Saj.
-
Я так теж працював поки просто так не звільнили. За рахунок цього випадку мені ще перед війною прийшлось поїхати в Польщу , так би гнив би десь під Бахмутом .
-
Особисто знаю людина , яка мала декілька мільйонів долларів 😅 Мала свою фабрику , обробляли мʼясо, молоко , олію робили і т п . Мали біля 10 своїх магазинів де реалізували цю продукцію , всі продавці на фопах , з 400 робітників відсотків 20 були офіційно оформлені 😅 І фабрика працювала роками
-
Надіємось на краще, але корупція сама не появляється, на неї є попит
-
Це моя думка
-
Скоріш за все буде ще гірше. І в перемогу не віриться, все йде до того що Україну поділять
-
Я сумніваюсь що ці люди полетіли в Канаду. Швейцарія,Лондон,Париж,Італія але точно не в Канаду ☠
-
Це вже ближче до конспірологіі. Схеми існували і будуть існувати - це легкі гроші . Тому так багато цих «бізнесменів» приїхали в Канаду і зрозуміли , що тут таке не працює , вимушені були їхати 😅 Я вірю в майбутнє України , зараз ми воюємо , і після перемоги , думаю , що все стане краще .
-
Як ви писали - це норма в суспільстві. Судді ,прокуратура,мусорня і так далі. І що саме дивне по ним ракети не летять , співпадіння ?