Українська Манітоба
-
Да що ж за компанія? Заінтригували)))
-
У нас процес інакший. Я пишу коротке інтро на людину і подаю в кадри. Вони переглядають і шлють лінк людині для початку процесу. Звісно, що я мушу з кожним поспілкуватися перед написанням того інтро. Мене просто засмутило, що люди щезають після декількох днів переписки, і нуль пояснення.
-
А ти їм шо, _спочатку_ даєш референс, тобто йдеш в свій HR і кажеш «там до вас Петро звернеться - так то від мене» ? Хай господь милує. У мене б вже репутація в HR була нижче ноля. Я просто даю людям опис вакансії і кажу «якщо будете подаватись, то можете зазначити, що узнали про позицію від такої-то. А можете і не зазначати, як хочете». Лише кілька людей у мене уточнювали деталі щодо нашого «знайомства» , і саме ці люди потім реально подавались на вакансію.
-
А що за компанія?)
-
Люди, які пишуть у приват та просять дати референс на позицію, а потім просто ігнорять лінк/емейл від компанії продовжити процес аплікації 😎😕 Тільки 3 із 10 людей, яким я зробив референси, продовжили процес аплікації на позицію у моїй компанії. Решту просто щезли і не відповідають 😁 , хоча переконували, що то їхня мрія. От і давай референси потім 😕 Можна хоч повідомити, що змінилися плани.
-
Дякую, теж є поряд)
-
Дякую, зараз піду дивитись
-
От я її і шукаю, бо ця дуже сильно гріється і взагалі, ч таке в перший раз бачу))
-
www.northwest.ca/careers/nwc багато вакансій, вони реально шукають працівників
-
Спасибі, за відповідь)
-
Дякую вам за відповідь)
-
Добре, я зрозуміла, що ще можно в великих магазинах глянути)