Українська Манітоба
-
Можна повернути вживану річ?
-
На маркетплейсі в Фейсбуці. Повернути в Ікея теж можно.
-
Добрий день, можливо хтось підскаже, як мені з Польщі взяти довідку про не судимість? Консульство в Торонто цим не займається, є офіційний сайт, но щоб отримати електронною поштою потрібний електронний кваліфікований підпис, довірений підпис або особистий підпис. Знав би то в Польщі цю довідку зробив би.
-
Дякую
-
m.facebook.com/groups/manitobaua/permalink/944152349081952/?mibextid=Nif5oz
-
Теж цікавить це питання
-
Так, у Вінніпезі. А де можна глянути цю програму?
-
Ви у Манітобі? Зареєструйтеся на програму субсидованих дантистів. Візит буде коштувати 20-30 доларів
-
В мене таке було в убер. Гроші повернулись через 10-15 днів.
-
Тобто якщо є проблема з зубом, а страховки нема, то все одно краще в такому випадку піти і оплатити конкретну послугу? Це все одно буде дешевше, ніж купити страховку ( розумію, що слово «дешево» є антонімом до стоматологічних послуг в Канаді)?
-
Індивідуальні страховки - це гроші на вітер. За 600 доларів покриття ви платите 100 доларів на місяць премії, якщо не більше. Тільки через роботодавця
-
Порадьте, в кого був досвід, яку можна купити самому страховку, більш-менш адекватну щодо ціна-покриття, щоб мала dental coverage?
-
pawn shop my friend
-
Дякую за те, що розповіли. )) Я тому і хотіла почути, як це відбувалося в інших, бо дуже нервово.
-
План з лютого. Як тільки наберемо волонтерів, які захочуть навчитися, як заповнювати податки. Навчання буде від CRA.
-
Не складніше за полички.
-
Як можна швидко продати побутову техніку, посуд і меблі з ікеа? Кijiji щось морозиться. Чи є магазини куди все можна скинути і одразу отримати гроші?
-
У мене особисто було щось накшталт цього, пишу просто щоб ви знали що це не унікальна а розповсюджена проблема і не нервували дуже, а от щоб відповідь більш детальну отримати то треба спитати у тих людей у центрі хто допомагає з sіn мені вони розповідали що такі кейси не поодинокі тож вони мають інформацію як швидко зазвичай це вирішується. У моєму випадку за тиждень чи два я періодично підходив потім вони сказали що все вже ок і оформили сін
-
Ну я полички збирала сама то норм) я теж таке люблю різне, в Україні коли жила сама то все навчилась і карніз вішати і замки міняти і навіть розетку чинила😂 але за ліжко чомусь побоялась - уявила як воно серед ночі візьме і складеться назад в конструктор😂
-
Доброго вечора,чи потрібні ще волонтери в аеропорт?Змогла б виходити в вечері години на 3.Як і де можна записатися.Дякую
22 Jan 2023, 08:02
8904/236698
3 minutes ago