Українська Манітоба
-
Чи мені очікувати поки мене самого заріжуть за 10$ ?
-
Самозахист ?
-
Окей дякую
-
Вони просто задепортять за будь яку критику ось і все
-
То з урахуванням часу на пересилку чи то є тільки час для опрацювання консулом?
-
Доброго дня. Трохи не по темі, але маю питання. Скільки часу треба чекати якщо відправляєш довіреність на підпис до консула? Хто скільки чекав? Дякую
-
Впринципі всі все самі бачили.я просто надіюсь цей біомусор з даунтауну емігрує десь на Toxedo,river heights, fort rough, Kildonan і ТД. Якщо ви в цьому не бачите проблеми то і проблеми з такими сусідами теж не буде
-
Є одна проблема. Немає відповідальності за зберігання і вживання. Що в свою чергу робить майже не можливим розкривати бариг
-
Ну ок. Я коли отримаю громадянство буду в числі тих хто буде сидіти на велферах, продавати наркотики і грабувати. Все рівно не посадять , дорого для платників. В цьому ж нічого поганого немає... за вашою логікою
-
На Netflix є міні-серіал Painkiller, де розкривають частково причини проблеми. Зокрема, одна із ліній сценарію - це історія представника середнього класу - власника автомайстерні, який через виробничу травму почав приймати знеболюючі, виписані лікарем, і підсів на них. Ну і конкретно ті знеболювальні таблетки мали наркотики.