Українська Манітоба
-
Додайте в повідомлення ціну
-
Доброго вечора! Продаємо айфон 14 про в гарному стані на 1тб, колір білий, батарея 88%. Є коробка, шнур, чохол. Якщо когось цікавить, пишіть в особисті, скинемо фото😉 ціна 1300CAD (торг)
-
А косплея серіалу "Ходячі мерці"?
-
Ну пандемії не буде точно🤙
-
Ті хто в системі-люблять. Кожному своє.
-
Так окей і як це змінить ситуацію? На краще чи даунтауні стане більш небезпечним? П.. Я ж тільки подовжила договір оренди на квартиру га
-
Доречі так - я аж загуглила нарешті, і виглядає, що в Манітобі (на відміну від багатьох інший провінції) їх не було, бо консерватори при владі не давали ходу. А дєбати тут в чаті точилися 😂
-
Тобто їх не було але тепер будуть?:(
-
О то потрібно щось спробувати перед відʼїздом ))
-
Я в курсі. Моє відношення до юніонів цей факт ніяк не змінює.
-
Так це ж оці місця, про які срач був останні три дні )) де можна отримати наркотичний препарат.
-
Мені цікаво як це буде працювати, як вони це собі уявляють в контексті розвитку "безпеки провінції"
-
Ось тут людина розповідає як заробляти мільйони в Альберті на нафті 😂😂 www.tiktok.com/@13kopa?_t=8gFR0mwrP0g&_r=1
-
Вас цікавить? 😂
-
Медицина, освіта, поліція, прикордонники- всі в профспілках
-
Так фудбанків в даунтауні ітак купа наче. Я щось подумала що це в контексті норкотичних речовин і тому решила перепитати тих у кого англійська краще.
-
Мабуть щось типу фудбанка для своїх та безхатьків
-
Я тут читаю шо наобіцяли ці NDP. Шо значить "Establishing a supervised consumption site in Downtown Winnipeg"? Як це виглядає на практиці? winnipeg.ctvnews.ca/what-has-the-manitoba-ndp-promised-to-do-now-that-they-are-elected-1.6588004
-
Виробництво А я їх тут рекламував, взагалі то в группі, надіявся на них, декілько людей навіть прийшло - а тут таке
-
Якщо ціль - ПР, то мабуть якось дотерпіти-доробити до отримання ПР, а потім послати їх нахєр… а шо ще робити. Яка сфера/індустрія, якщо не секрет?
22 Jan 2023, 08:02
89182/239820
less than a minute ago