Українська Манітоба
-
Бачу, що ФБ вже видалив той пост. То й не дивно, адже у групах купа "ждунів", які дуже швидко скаржаться напряму до ФБ на такі пости
-
Що мета, що твіттер то помийки зі "свободою слова"
-
свободи слова немає у сучасному світі
-
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка Ви коли квитки купували у Вас була можливість вибрати місце? Хочу купити квиток, але є тільки один варіант no assigned seat
-
ФБ дуже не полюбляє заклики до всяких хейтів .
-
Перед усе не полюбляють рекламодавці🙂
-
Добрий день, можливо хтось має контакти гінеколога, який приймає без довідки від лікаря
-
Яка авіалінія? Як правило, ви можете вибрати місце за додаткову оплату
-
Такого не буває тут
-
Ахахах прикол 😂 На коментар про тату того чувака який збирається відвозити чи то вбивати наркоманів я поставив клоуна. Так цей клоун познаходив всі мої повідомлення і какашок наставив 😂😂😂 То реально якась хвора людина або копрофіл 😳
-
Ну хвора істота то точно. Краще не чіпати бо гі?мно видно дуже любить раз скрізь його понатикував 😂 можна ще заляпатись 😂
-
Я в цій групі буквально тиждень
-
Мене ніхто з цієї групи не кікав. А коли ставиш емоцію то будь добр обгрунтуй в чому я не правий
-
Ні, це не авіалінії, на жаль) я хочу купити квиток на фільм Довбуш, але на сайті не має можливості вибрати місце, одразу пропонує перейти до оплати
-
Ти хто? Я тобі не пишу, і ти мені не пиши, сидиш тут цілими днями висери свої пишеш, тебе кікають, і ти через пару тижнів під новим ніком повертаєшся, щезни
-
А пруф є ?
-
Те саме, це 100% той самий троль якого звідси вже кікали енну кількість раз, він ще людям в приват обожнює гидоту всяку писати)
-
Тобто Якшо з 21 року , то своїх грошей назад ви ще не получили . Відповідно питання. Це не скам ?😊 І як зробити там 16%?)) а то в мене тільки 13 . ( більш ризиковані позики вибирати. ??)
-
Маму твою ?
-
Спердаляй 😂
22 Jan 2023, 08:02
89282/232156
about a minute ago