Українська Манітоба
-
Якщо це добра емоція - я погоджуюсь або мені подобається твоя думка, якщо погана то все навпаки, для чого мені обґрунтовувати, що саме мені не подобається? Я можу жити з цим, не виносячи в чат на 5к людей
-
Ну з гівном фільтруй базар. Я на образи ніколи не переходив
-
Так так, всі попередні рази те ж саме було
-
Доброго дня. Таке питання: чи потрібні навчання та ліцензія для того, щоб працювати framer'ом самому на себе, як підприємець? Заздалегідь дуже дякую.
-
www.gov.mb.ca/agriculture/permits-and-licences/index.html
-
Так, більше ризиковані та диверсифікувати. Гроші ви можете виводити хоч щомісячно, адже є щомісячне погашення кредитів. Однак, 100% ви заберете тільки після повного закриття кредитів позичальниками. Це нормально.
-
Є ще якісь платформи на подобі gopeer?? Які ви можете порекомендувати
-
Ви трохи не так мене зрозуміли. Не farmer'ом, а framer'ом, тобто будівельником каркасних будинків. Бо канадець, на якого я зараз працюю, сказав що для фреймінгу та робіт з бетоном ліцензія не потрібна. Що мене трохи шокувало, бо це одні з найвідповідальніших спеціальностей.
-
Wealthsimple
-
Я вже був вирішив, що це гугловська автокорекція спрацювала, ще раз своє повідомлення перевірив)
-
Мені сказали, що там неможливо купити з місцем, хто яке займе - там і буде сидіти.
-
Дуже дякую!
-
ага. не так прочитав )))
-
Framers == carpenter~~ lsbour Ліцензія не потрібна. Можливо (теоретично) отримати red seal, але не практично. Будь яка будівля чи опалубка проходить державну інспекцію перед наступним етапом будівнитства (При умові що всі дозволи отримані, й будівнтцтво йде офіційно) Щоб працювати треба мати доволі базові знання в будівництві фреймів та опалубки. Бажано вміти читати креслення. Відповідальність за якість робіт несе забудовник /general contractor Вам хвилюватися нема за що
-
Про інвестиційну платформу Wealthsimple, яка є суперуспішним канадським проектом. Компанія Wealthsimple була заснована у 2014 році у Торонто. На даний момент цією компанію на 70% володіє Power Corporation. Це одна з найбільших фінансових компаній Канади (в цей концерн входять IGM Financial, Canada Life, Mackenzie Investments etc). Wealthsimple - це і інвестиційна платформа з двома опціями інвестицій, а також і сервіс з повернення податків. Зареєструватись на Wealthsimple можуть тільки резиденти Канади. 1) Invest & Cash - інвестиційні рахунки. Інвестування на "автопілоті": обираєте прийнятний для себе ризик та налаштовуєте регулярний депозит на обраний вами рахунок (RESP, RRSP та ін.). Ви можете контролювати тільки рівень ризику інвестиційного портфелю. Комісія всього 0.5% на рік за управління вашим капіталом. Мінімальна сума інвестицій відсутня. Реєстрація тут wealthsimple.com/invite/canadian 2) Trade & Crypto - самостійне інвестування та торгівля криптовалютами. Якщо обираєте цю опцію, то маєте можливість купляти-продавати акції, exchange-traded funds (ETFs) на ринках США та Канади та криптовалюту. Платформа має поки тільки дві найпопулярніші криптовалюти (Bitcoin, Ethereum), чого достатньо, щоб спробувати. Інші криптовалюти також скоро появляться на Wealthsimple. * НАЙВАЖЛИВІШЕ! Комісія за транзакції при самоінвестуванні (купівля-продажа акції, фондів тощо) відсутня. Комісія $0.00 🙂 Мінімальна сума інвестицій відсутня також і для цього типу рахунку. Відкрити можна будь-який тип рахунку: RESP, TFSA, RRSP та інші. Реєстрація тут. Відкрити інвестиційний рахунок у Wealthsimple можна посиланням і вам дадуть бонус до $25 або 2 акції (для Квебеку), а також ви зможете мати реферельне посилання.
-
Ось про Wealthsimple - але тут тільки інвестиції. Також є можливість бути у пулі інвесторів для приватних кредитів, але там порік від 10К
-
Та то ж не айфон. Цей би виправив
-
Ну але кількість квитків все одно за кількістю місць. Стояти не будете
-
Соррі- там приходите і сідаєте де є місце
-
Можна www.instagram.com/p/Cj83DT0pCbe/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
22 Jan 2023, 08:02
89302/230458
24 minutes ago