Українська Манітоба
-
Ні, я подавала і паспорт дитячий і свідоцтво про народження так як там вказано, що ми з чоловіком його батьки
-
Свідоцтво ви замість паспорта дитини подавали?
-
Свідоцтво про шлюб, свідоцтво про народження, договір оренди( у нас в нього вписана і дитина), ворк перміти, ще подавала чек про оплату квартири, паспорти, якщо дитина ходить у садок чи школу, то довідка зі школи( садка). Наш тоді ще не ходив у садок, то подавали все перераховане без довідки з садка. Також копію хелз карти.
-
Хто подавався на gst і child benefits, яки ви документи докладали до листа? Там є один пункт я не можу зрозуміти чи то про своїх дітей чи про прийомних, там багато усього просять 3 підтвердження адреси, ще якусь фігню з суду про опіку, хто подавався на все це і є діти, що ви додавали до листа які копії документів?
-
бо може вже пора додому їхати
-
Добрий вечір, чи видали кому номінацію недавнім часом?
-
Добрий вечір Підкажіть будь ласка хто переоформляв свою машину в Україні на іншу людину, як це зробити з Канади?
-
На вас вже сагрілися 😂
-
Треба ботом на моє повідомлення відповідати, а не тегати мене
-
@banofbot @roman_don_juan
-
Прихильники НДП не кидайте камінь, це жарт, мені дуже навіть подобається)
-
Коли пообіцяв виплатити 700$ на рент і в тебе питають де вони
-
Швидше онлайн
-
Щоб злиплося
-
Жива черга
-
Жива
-
Добрий вечір, в Immigrant Centre потрібний попередній запис, щоб оформити Immigrant Centre Client номер? Чи там жива черга?
-
Вітаю. Підкажіть, для роботи pharmacy assistant треба знімати обмеження з ВП ?
-
Трошки гумору про "приїхавших www.facebook.com/reel/661275665876221?s=yWDuG2&fs=e&mibextid=Nif5oz
-
Може і так ))
22 Jan 2023, 08:02
89389/230331
2 minutes ago