Українська Манітоба
-
Value Village, Thrift Store
-
ви готові за те більше платити податків?
-
Вау найсмачніша картопля👍
-
Підкажіть будьласка,чи є тут люди які змінювали роботодавця під час очікування номінації і йшли по swm.?є пару питань Дякую
-
Інша група➡️
-
Що , де, хто , коли , що по чьом ?
-
Я свої купляла в Value Village по $1.50 за глечик але то було трохи давно 🤗
-
Чи хтось бачив оголошення на Kijiji, набирають на будівництво, контактна адреса 660 Jarvis Ave, contact Gerald?? Чи може їздили вже туди? Бо чоловік якось мутно відповідає на імейл, телефон не брав хоча сам казав дзвонити, в інтернеті інфо про цю компанію майже нема (хоча можливо дуже маленька). Мій чоловік хоче поїхати завтра (той написав куди і на яку годину). А я хвилююся, що може бути не так, як можуть обманути?
-
Чи є тут хтось, хто хоче разом ходити до бібліотеки/кав'ярні вчитися? (Книжки, лептоп) West Broadway
-
Не думаю що потрібно декларувати щось ... Якщо більше ніж 5 авто продали за рік ,тоді оплачуєте бо ви рахуєтесь як дилер . А так я я не думаю ,що потрібно платити податок ... ( Не впевнений на 100%) Якщо продали авто менше ніж за пів року користування , можна вернути податок ,який заплатили при купівлі авто .
-
Ніхто не планує відвідати комік кон місцевий?
-
Ні, ви нічого не сплачуюте. Наприклад, ви купили авто за 13000 кад а продали за 13500, то ви при подачі податкової декларації вказуєте 500 кад, як ваш інших прибуток.
-
Купив тачку, касарь заплати, продав тачку ще заплати касарь, не смішіть
-
Нічо не платите майте спокій.
-
От блін А ми платимо різницю тоді?
-
Дякую. В декларацію планувала вносити дані.
-
Коли подається декларація, то вказується саме прибуток з продажу
-
Не підкажете, платити потрібно при продажі машини, чи в кінці року по факту подачі декларації
-
і там напевно ти платиш з тієі суми що заробив, а не з усієі
-
Тільки у тому разі, якщо ви продали дорожче аніж купили
22 Jan 2023, 08:02
89547/239851
less than a minute ago